Συνάντηση του Ν. Καλαντζή με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συνάντηση του Ν. Καλαντζή με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Δημήτρη Παπαστεργίου, συναντήθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, στα κεντρικά γραφεία της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ), Νεκτάριος Καλαντζής.

Η ατζέντα της συνάντησης είχε… αρκετή Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους νέους σε αυτή, μιας και ο κ. Παπαστεργίου είναι επίτιμο μέλος της ΕΝΑ και έχει βραβευθεί για τη συνεισφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τους νέους αυτοδιοικητικούς. Η φιλία των δύο κρατάει χρόνια, μιας και ο κ. Καλαντζής συμμετείχε ως ο νεότερος υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στις πρόσφατες εκλογές (μόλις για λίγες ψήφους έχασε την εκλογή του) και ο Δημήτρης Παπαστεργίου διαθέτει ισχυρά ερείσματα στους νέους αυτοδιοικητικούς, με τις πρωτοβουλίες του σχετικά με τις «έξυπνες» πόλεις στην πόλη των Τρικάλων.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους σύντομα, με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ «να δείχνει… ορεξάτος μετά και την πρωινή του επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, που την έκανε με το δικό του ηλεκτρικό ποδήλατο», όπως αναφέρει η ΕΝΑ στην ανακοίνωσή της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet