Video

Το φλουρί στα… νέα μέλη του ΣΒΑΠ (21 Local Agenda) – VIDEO

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21 Local Agenda) τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, στο δημαρχείο Φιλοθέης – Ψυχικού, παρουσία, μεταξύ άλλων, του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), δημάρχου Ν. Ιωνίας, Ηρακλή Γκότση, του προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ), Βλάσση Σιώμου, του “οικοδεσπότη” δημάρχου Παντελή Ξηριδάκη, της αντιπροέδρου του Συνδέσμου, δημοτικής συμβούλου Μεταμόρφωσης, Μαρίας Λυμπέρη και του γενικού γραμματέα του Συνδέσμου και προέδρου της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, Παύλου Καμάρα.

Γιώργος Κουράσης

Ηρακλής Γκότσης

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου

Παντελής Ξηριδάκης

Βλάσσης Σιώμος

Μαρία Λυμπέρη

Στο σύντομο μήνυμά του κατά την κοπή της πίτας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Κουράσης, ευχήθηκε να “ορθοποδήσει” η χώρα, ενώ τόνισε ότι, παρά την κρίση, η Τοπική Αυτοδιοίκηση “εξακολουθεί να στέκεται όρθια”.

Κοπή πίτας (φωτό1)Κοπή πίτας (φωτό2)

Κοπή πίτας (φωτό3)Κοπή πίτας (φωτό4)

Κοπή πίτας (φωτό5)Κοπή πίτας (φωτό6)

Κοπή πίτας (φωτό7)Κοπή πίτας (φωτό8)

Κοπή πίτας (φωτό9)Κοπή πίτας (φωτό10)

Η εκδήλωση συνδυάστηκε με την έγκριση από τον ΣΒΑΠ των νέων μελών του, των Δήμων Παπάγου – Χολαργού, Παλλήνης και Μαρκόπουλου. Μάλιστα, η εκπρόσωπος του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, Άννα-Μαρία Τσικρικώνη (αντιδήμαρχος Οικονομικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης) κέρδισε και το φλουρί της πίτας, κάνοντας με τον καλύτερο τρόπο… ποδαρικό στον Σύνδεσμο.

Τα μέλη του ΣΒΑΠ

Ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet