Χαιρετισμός Γ. Μπαλάφα στο 8ο Forum για την Αυτοδιοίκηση
Αυτοδιοίκηση

Χαιρετισμός Γ. Μπαλάφα στο 8ο Forum για την Αυτοδιοίκηση

O υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας, απηύθυνε χαιρετισμό στο 8ο Φόρουμ της Αυτοδιοίκησης που πραγματοποιήθηκε στον Πόρο, 11-12 Ιουνίου, με θέμα «Oι προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Μετακαλλικράτη εποχή», το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή με μεγάλη επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια του forum αναλύθηκαν θέματα που απασχολούν τους Δήμους και τους αιρετούς τους μετά τον «Καλλικράτη» και οι νέες ανάγκες που προέκυψαν από την παρατεταμένη χρηματοοικονομική κρίση, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις για την οργάνωση των Δήμων, τη διαχείριση των οικονομικών, την οργάνωση του κοινωνικού έργου που παρέχουν οι Δήμοι και την Τοπική Ανάπτυξη για δημιουργία θέσεων εργασίας με σεβασμό στο περιβάλλον.

Παρεμβάσεις στο φόρουμ έκαναν, επίσης, ο πρώην υπουργός κ. Μανιάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Αν/κής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου, ο δήμαρχος Πεντέλης και ο δήμαρχος Περάματος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ακόμη, o αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ., Γιάννης Οικονόμου, ο δήμαρχος Πόρου, Ιωάννης Δημητριάδης και οι πρώην δήμαρχοι Πόρου Σπυρίδων Σπύρος και Δημήτρης Στρατηγός, που ήταν και οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet