Στη γιορτή αποφοίτησης των μαθητών και στη συναυλία της χορωδίας του 1ου Γυμνασίου Λυκόβρυσης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στη γιορτή αποφοίτησης των μαθητών και στη συναυλία της χορωδίας του 1ου Γυμνασίου Λυκόβρυσης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

Στη γιορτή αποφοίτησης των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Λυκόβρυσης παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, μαζί με συνυποψηφίους της στον Συνδυασμό «Ενωμένοι», όπως και στη συναυλία που έδωσε η χορωδία του Γυμνασίου Λυκόβρυσης για την Ημέρα Μουσικής,

Η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Βρεθήκαμε κοντά στους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου Λυκόβρυσης στην αποχαιρετιστήρια γιορτή τους. Μοιραστήκαμε το κλίμα της γιορτής, τη συγκίνηση των παιδιών και των γονιών τους. Αποχαιρετώντας το Γυμνάσιο, τους ευχήθηκα καλή συνέχεια στις σπουδές τους στο Λύκειο, να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις γνώσεις, τις εμπειρίες, τις ευκαιρίες που θα τους προσφέρει το νέο τους Σχολείο στον δρόμο προς την ενηλικίωση, την κατάκτηση της ακαδημαϊκής γνώσης, την πραγμάτωση κάθε είδους εκπαιδευτικών και επαγγελματικών επιδιώξεων. Η συναυλία της χορωδίας του σχολείου, επίσης, ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση όπου οι μαθητές κατάφεραν να συνεργαστούν, να ξεδιπλώσουν τις μουσικές αρετές τους και να προσφέρουν ένα εξαιρετικό θέαμα σε όλους. Συγχαρητήρια στη διεύθυνση του Σχολείου, στο εκπαιδευτικό προσωπικό που την τελευταία τριετία έχει μοιραστεί με τους μαθητές το ταξίδι της γνώσης, τις χαρές και τις αγωνίες τους, αλλά και στη μουσικό κυρία Σούκου που μυεί τα παιδιά στη μαγεία της μουσικής. Η νέα γενιά, η παιδεία βρίσκονται στις προτεραιότητές μας ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει μία σειρά από παρεμβάσεις με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργίας των σχολείων μας και την αναβάθμιση του πολιτισμού.

Στις προτεραιότητες του Συνδυασμού «Ενωμένοι» για την παιδεία και τον πολιτισμό περιλαμβάνονται:

  • Άμεση κάλυψη των αναγκών των σχολείων του Δήμου μας μέσω της λειτουργίας δημοτικού παρατηρητηρίου κατάστασης των σχολικών μονάδων και σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές.
  • Θεσμοθέτηση της τακτικής συνεργασίας με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.
  • Ενίσχυση του θεσμού του κοινωνικού φροντιστηρίου.
  • Δημιουργία νέων σύγχρονων υποδομών στον πολιτισμό και αναβάθμιση των υφισταμένων.
  • Πλάνο στήριξης του έργου των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δομών και φορέων του Δήμου.
  • Λειτουργία Δημοτικού θερινού Κινηματογράφου.
  • Δημιουργία Μουσείου Εικαστικών Τεχνών.
  • Εκσυγχρονισμός της Κινηματογραφικής Λέσχης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet