Ολοκλήρωση προεκλογικής περιόδου για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Λυκόβρυση
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Ολοκλήρωση προεκλογικής περιόδου για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Λυκόβρυση

Με τις ομιλίες των υποψηφίων στον Β1 ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΑΣ Ελένης Αυλωνίτου, Γιώργου Μπαλάφα, Ελένης Μυτηλινάκη, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, Αιμιλίας Τζίβα και Άννας Χατζησοφιά έκλεισε η προεκλογική περίοδος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τη Λυκόβρυση στον πεζόδρομο της Πλ. Ηρώων. Ο

ι ομιλήτριες και ο ομιλητής ανἐπτυξαν τα ουσιώδη σημεία της κριτικής του κόμματος στην πολιτεία της απερχὀμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, με αιχμές τόσο στην οικονομική της πολιτική, όσο και στα θέματα των εργασιακών δικαιωμάτων, τα θέματα του Πολιτισμού, αλλά και θεσμών, με κορυφαία τα των παρακολουθήσεων/υποκλοπών και του εγκληματικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Εκτός όμως της κριτικής προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, οι ομιλητές παρουσίασαν συνοπτικά το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που αναλύεται κάτω από το τετράπτυχο: ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ – ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ – ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ – ΙΣΧΥΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ. Το τέλος των ομιλιών επιφύλαξε μια μικρή, ευχάριστη όπως αποδείχτηκε, έκπληξη: μια μουσική ’ανάσα’ με τραγούδι από την Καίτη Μάρακα και ακουστική κιθάρα από τον Παύλο Αντωνιάδη, σε Θεοδωρακικό κυρίως ρεπερτόριο. Επόμενο ραντεβού δόθηκε για το βράδυ των εκλογών για να γιορτάσουμε την Αλλαγή και την επαναφορά της κανονικότητας σε όλα τα επίπεδα της ζωής της χώρας με τη συγκρότηση μιας προοδευτικής κυβέρνησης .

Πεύκη, 19/5/2023

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Λυκόβρυσης Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet