Ξεπέρασαν τις 600 οι συμμετοχές στον 3ο Δρόμο Ζωής Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Ξεπέρασαν τις 600 οι συμμετοχές στον 3ο Δρόμο Ζωής Αγίας Παρασκευής

Εξαιρετική και ολόπλευρη επιτυχία σημείωσε ο «3ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής Αναδεικνύοντας τον Υμηττό – 2015» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαΐου και διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό, Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), σε συνεργασία με την Ομάδα Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών με την επωνυμία «ΟRΑΜΑ» και τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής.

Η διοργάνωση, η οποία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου «έχει στόχους την προώθηση του μαζικού αθλητισμού και την προστασία και ανάδειξη της οικολογικής και αθλητικής αξίας του Υμηττού και αποτελεί πλέον θεσμό για τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής, υπήρξε άψογη και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 600. Αξίζουν συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ και στους διοργανωτές αλλά και στην τροχαία Αγίας Παρασκευής για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Σημαντική ήταν η δωρεάν διάθεση δύο ασθενοφόρων, ένα από το ΙΑΣΩ General (πρόσφερε επίσης και 1.300 ευρώ) και ένα από το METROPOLITAN HOSPITAL για τις ανάγκες της διοργάνωσης».

Διεξήχθησαν τρεις αγώνες δρόμου (14 χλμ., 1 χλμ.  για παιδιά Δημοτικού και 2,4 χλμ. για παιδιά Γυμνασίου και ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας) με  αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής και μια ανοιχτή διαδρομή, για όσους ήθελαν να έχουν τη χαρά της συμμετοχής και μόνο, με ελεύθερο τερματισμό.

Στις αγωνιστικές κατηγορίες απονεμήθηκαν έπαθλα στους τρεις πρώτους ανά κατηγορία και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στους αγώνες ήταν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Κονταξής και Ι. Λογοθέτης. Τις απονομές εκτός από τον δήμαρχο έκαναν ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, ο δημοτικός σύμβουλος Ι. Μυλωνάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του ΠΑΟΔΑΠ Π. Παναγάκος, Γ. Καραγιαννάκης και Θ. Θανόπουλος. Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ελ. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρης και Ζ. Φωτεινού, πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet