Προγράμματα «Άθλησης για Όλους» 2018 από τον ΠΑΟΔΑΠ
Αθλητισμός

Προγράμματα «Άθλησης για Όλους» 2018 από τον ΠΑΟΔΑΠ

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου τα Προγράμματα «Άθλησης για Όλους» που υλοποιούνται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ).

Ειδικότερα λειτουργούν τα εξής προγράμματα:

Προγράμματα Άθλησης για Όλους από τον ΠΑΟΔΑΠ

Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, 8:00 π.μ. – 11:00 π.μ. και 5:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ., στο Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο «Στ. Κώτσης», στον χώρο όπου βρίσκονται τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής (υπαίθριος αθλοχώρος) και στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου, πραγματοποιούνται τα προγράμματα  «Άσκηση Ενηλίκων», «Αθλητισμός και Γυναίκα», «Άσκηση και Νέοι», από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Κωσταντίνο Μυλωνά και Νικολάο Κουβόπουλο, οι οποίοι είναι στη διάθεση των δημοτών για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των παραπάνω προγραμμάτων.

Επίσης, καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, 4:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ., σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιούνται  προγράμματα Ειδικής Αγωγής, στο Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο «Στ. Κώτσης», από την εξειδικευμένη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ιωάννα Μακρή.

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 10:00 π.μ. – 11:00 π.μ., στο κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου και 11:30 π.μ. – 12:30 μ.μ. στο  Αθλητικό Κέντρο Νότου προγράμματα «Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία» για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Κωσταντίνο Μυλωνά.

Τέλος, καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, 9:30 π.μ. – 12:00 μ.μ., σε συνεργασία με τους Παιδικούς Σταθμούς Αγίας Παρασκευής πραγματοποιείται το πρόγραμμα «Άθληση στην Προσχολική Ηλικία», από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ελευθερία Πέτκου.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες για πληροφορίες και συμμετοχές μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6002223.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν και συμβάλλουν στην εκπόνηση και υλοποίηση των Προγραμμάτων και καλωσορίζουν μικρούς και μεγάλους σε αυτά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet