Έως 28/11 η υποβολή συμμετοχής στο πανηγύρι Αγίου Ανδρέα
Επιχειρήσεις – Αγορά

Έως 28/11 η υποβολή συμμετοχής στο πανηγύρι Αγίου Ανδρέα

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους πλανόδιους μικροπωλητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πανηγύρι για τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα με την τοποθέτηση πάγκων προκειμένου να πωλούν τα εμπορεύματά τους ότι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, στις 12 το μεσημέρι.

Η εμποροπανήγυρις θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από τις 11:00 π.μ. της Κυριακής 29 Νοεμβρίου 2015 έως και την 12:00 μ.μ. της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου 2015.

Οι μικροπωλητές καλούνται να προσέλθουν στο ισόγειο του δημαρχείου Αγίας Παρασκευής (πρωτόκολλο) επί της Λ. Μεσογείων 415-417, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους συνοδευόμενες από τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα:

  1. Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος από την αρμόδια ΔΟΥ.
  2. Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα.
  3. Φωτοτυπία ταυτότητας.
  4. Φωτοτυπία άδειας παραμονής (για αλλοδαπούς).
  5. Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας (για πωλητές τροφίμων-ποτών).
  6. Απόκομμα ταμειακής μηχανής Ιουλίου 2015.

Η χορήγηση των αδειών θα πραγματοποιείται ως εξής: από την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 15 κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00, και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, από τις 9:00 έως και τις 12:00, αφού πρώτα καταβληθεί το καθορισμένο από το Δημοτικό Συμβούλιο, τέλος χρήσης του κοινοχρήστου χώρου, που απαιτείται για την πραγματοποίηση της ως άνω εμπορικής δραστηριότητας.

Τους όρους διοργάνωσης του πανηγυριού του Αγίου Ανδρέα στις 29 & 30 Νοεμβρίου 2015 ανακοίνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, όπως φαίνεται ακολούθως:

Το πανηγύρι το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον Άγιο Ανδρέα στις 29 & 30 Νοεμβρίου, παραμονή και ανήμερα της εορτής, στους δρόμους γύρω από την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στην περιοχή Παράδεισος Αγίας Παρασκευής, έχει μια πολύχρονη ιστορία.

Προσπάθεια της δημοτικής Αρχής είναι φέτος να τεθούν συγκεκριμένοι όροι διοργάνωσης, προκειμένου η όχληση των περιοίκων και της τοπικής αγοράς να είναι η μικρότερη δυνατή. Κρίσιμος επίσης παράγοντας είναι η ασφάλεια στην προσέλευση των προσκυνητών όπως και η καλύτερη κατά το δυνατόν διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων στους παρακείμενους δρόμους.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, αποφασίζεται η τοποθέτηση των πάγκων των μικροπωλητών που θα πάρουν μέρος στο πανηγύρι να τοποθετηθούν στους ακόλουθους δρόμους: κατά μήκος της οδού Ψαρών από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδος, εκτός από την είσοδο στον Ναό και τη διασταύρωση με την οδό Αγίου Ανδρέα. Επίσης, κατά μήκος της οδού Αγίου Ανδρέα από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδος, εκτός από την είσοδο στον Ναό, έως τη διασταύρωση με την οδό Μάρκου Αυγέρη.

Δεν θα επιτραπεί κατάληψη οδοστρώματος από πάγκους μικροπωλητών σε κανένα άλλο σημείο εκτός των προαναφερόμενων δρόμων, με την επισήμανση ότι η οδός Αγίας Τριάδος δεν θα καταληφθεί σε κανένα σημείο για την αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων καθώς και οι οδοί Ιουστινιανού, Μάρκου Αυγέρη και Αγίου Ανδρέα για την ελεύθερη έξοδο των οχημάτων στη Λεωφ. Μεσογείων. Τα ανωτέρω θα επιτηρούνται από την Τροχαία και το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής καθώς και από δημοτικούς υπαλλήλους.

Παρακαλούνται οι μικροπωλητές όπως προσέλθουν εγκαίρως στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου για να τους δοθούν οι χώροι στους οποίους θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Σπύρος Τρ. Παπαγεωργίου                   Γιάννης Ε. Σταθόπουλος
   Αντιδήμαρχος Οικονομικών                                 Δήμαρχος

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet