Κανονισμούς στο πανηγύρι του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα βάζει η δημοτική Αρχή
Επιχειρήσεις – Αγορά

Κανονισμούς στο πανηγύρι του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα βάζει η δημοτική Αρχή

Συγκεκριμένους κανονισμούς διοργάνωσης για το πανηγύρι που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στους δρόμους γύρω από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην περιοχή Παράδεισος Αγίας Παρασκευής στις 29 & 30 Νοεμβρίου, παραμονή και ανήμερα της εορτής του Αγίου, προσπαθεί να θέσει η δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής.

Προσπάθεια της δημοτικής Αρχής είναι φέτος να τεθούν συγκεκριμένοι όροι διοργάνωσης αυτού του πανηγυριού, που έχει πολύχρονη ιστορία, προκειμένου η όχληση των περιοίκων και της τοπικής αγοράς να είναι η μικρότερη δυνατή. Κρίσιμος, επίσης, παράγοντας είναι, όπως ενημερώνει ο Δήμος, η ασφάλεια στην προσέλευση των προσκυνητών, όπως και η καλύτερη κατά το δυνατόν διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων στους παρακείμενους δρόμους.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, η δημοτική Αρχή αποφάσισε την τοποθέτηση των πάγκων των μικροπωλητών που θα πάρουν μέρος στο πανηγύρι στους ακόλουθους δρόμους: κατά μήκος της οδού Ψαρών από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδος, εκτός από την είσοδο στον ναό και τη διασταύρωση με την οδό Αγίου Ανδρέα. Επίσης, κατά μήκος της οδού Αγίου Ανδρέα από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδος, εκτός από την είσοδο στον ναό, έως τη διασταύρωση με την οδό Μάρκου Αυγέρη.

Δεν θα επιτραπεί κατάληψη οδοστρώματος από πάγκους μικροπωλητών σε κανένα άλλο σημείο εκτός των προαναφερόμενων δρόμων, με την επισήμανση ότι η οδός Αγίας Τριάδος δεν θα καταληφθεί σε κανένα σημείο για την αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων, καθώς και οι οδοί Ιουστινιανού, Μάρκου Αυγέρη και Αγίου Ανδρέα για την ελεύθερη έξοδο των οχημάτων στη Λεωφ. Μεσογείων. Όπως ενημερώνει ο Δήμος, τα ανωτέρω θα επιτηρούνται από την Τροχαία και το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, καθώς και από δημοτικούς υπαλλήλους.

Παράλληλα, καλεί τους μικροπωλητές να προσέλθουν εγκαίρως στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου για να τους δοθούν οι χώροι στους οποίους θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet