Εκδηλώσεις ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής για τον Μάρτιο
Κοινωνία

Εκδηλώσεις ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής για τον Μάρτιο

Παζάρι, κουλουράκια, εκδήλωση για την 25η Μαρτίου, αλλά και παρακολούθηση μουσικοχορευτικής παράστασης περιέχει το πρόγραμμα εκδηλώσεων των ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής για τον μήνα Μάρτιο.

Συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου, τα μέλη του ΚΑΠΗ θα παρακολουθήσουν στο θέατρο «ΒΕΜΠΟ» τη μουσικοχορευτική παράσταση «Πριν το χάραμα» σε σκηνοθεσία ΠαπαθανασίουΡέππα. Ερμηνεύουν: Σ. Βόσσου, Στ. Διονυσίου, Κ. Κούκα, Μπ. Μαγγίρα, Αλ. Μπουρδούμης, Ορ. Τζιόβας. Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος και οι ζωές τους διατρέχουν τη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας, από την απελευθέρωση και τον Εμφύλιο, στη μεταπολεμική Ελλάδα και τη Χούντα.

Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, στις 5:00 μ.μ., και την Τρίτη 24 Μαρτίου, την ίδια ώρα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο Α΄ και Β΄ τμήμα ΚΑΠΗ αντίστοιχα.

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου, στις 10:00 π.μ. η ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών του Β΄ τμήματος θα ζυμώσει τα παραδοσιακά λαζαράκια με τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού  στη «Βορρά» και τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και, στις 10:00 π.μ., η ομάδα του Α΄ τμήματος με τα παιδιά του Γ΄ Νηπιακού Σταθμού (Πάρου και Δωδεκανήσου).

Την Παρασκευή 27 και Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 8:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρασκευή και συσκευασία των πασχαλινών κουλουριών στο Β΄ τμήμα.

Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί πασχαλινό παζάρι στο Α΄ τμήμα (Γούναρη 30), από τις 5:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. και στο Β΄ τμήμα (Μπουμπουλίνας 15), από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. με είδη που κατασκεύασαν τα μέλη των ομάδων τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet