Συλλήψεις για κλοπές στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Συλλήψεις για κλοπές στην Αγία Παρασκευή

Στις 10 και 15 Μαρτίου η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής προέβη σε συλλήψεις δύο ημεδαπών ηλικίας 22 και 27 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και για διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια της Αγίας Παρασκευής αντιστοίχως.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υποδιεύθυνσης, μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής προέκυψε ότι ο 27χρονος μετέβαινε απογευματινές ώρες, μαζί με αγνώστους έως τώρα συνεργούς του, σε οικίες στην Αγία Παρασκευή και αφού παραβίαζε πόρτες ή παράθυρα αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές και παρέδιδε μέρος αυτών στον 22χρονο για να τα διεθέσει προς πώληση. Επτά είναι οι εξακριβωμένες, μέχρι στιγμής, διαρρήξεις – κλοπές στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Ο 27χρονος συλληφθέντας είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο Α.Τ. του τόπου κατοικίας του.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανή συμμετοχή τους και σε άλλα αδικήματα, καθώς και για τον εντοπισμό των συνεργατών τους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet