Video

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γ. Μυλωνάκης από τη Συμμαχία Ευθύνης [Βίντεο]

Συμμαχία Ευθύνης και Γιάννης Μυλωνάκης ακολουθούν πλέον… παράλληλους δρόμους. Ο μέχρι πριν από λίγο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του πρώην δημάρχου Βασίλη Γιαννακόπουλου, Συμμαχία Ευθύνης, ανακοίνωσε -στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016- την ανεξαρτητοποίησή του.

Ο κ. Γ. Μυλωνάκης άσκησε αυστηρή κριτική στη δημοτική Αρχή, την οποία κατηγόρησε για «μικρή ανοχή» στην κριτική, για «έλλειψη σχεδίου» και «ανυπαρξία» έργου, ενώ για τις υπόλοιπες παρατάξεις της μειοψηφίας ανέφερε ότι είναι «κοινωνικά απομονωμένες», προσθέτοντας ότι οι υφιστάμενες δημοτικές παρατάξεις της πόλης «έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους». Σε αυτές συμπεριέλαβε και τη δική του παράταξη, τη Συμμαχία Ευθύνης, που -όπως επισήμανε- είναι «μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης τους».

Ο κ. Γ. Μυλωνάκης χαρακτήρισε την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί ως «μονόδρομο προκειμένου να σεβαστώ την ψήφο των δημοτών Αγίας Παρασκευής», ευχαρίστησε τον επικεφαλής της πρώην παράταξής του για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και ζήτησε την αντικατάστασή του από μέλος του ΠΑΟΔΑΠ, από γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και από αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Όσο για το μέλλον, δήλωσε ότι θα είναι παρών σε όσα, κατά την άποψή του, πηγαίνουν κόντρα στις «παλαιάς κοπής πολιτικές λογικές», ενώ θα υποστηρίζει πάντοτε δράσεις και πρόσωπα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Αγίας Παρασκευής (Ο Γιάννης Μυλωνάκης διάβηκε τον προσωπικό πολιτικό του Ρουβίκωνα).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet