Γ. Μυλωνάκης: Τα αιτήματα των κατοίκων στα Πευκάκια επαναλαμβάνονται, αλλά λύσεις δεν δίνονται ποτέ…
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Γ. Μυλωνάκης: Τα αιτήματα των κατοίκων στα Πευκάκια επαναλαμβάνονται, αλλά λύσεις δεν δίνονται ποτέ…

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πευκακίων «Η Αναγέννηση» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου 2023 ο επικεφαλής των Αλλάζουμε Γιάννης Μυλωνάκης, συνοδευόμενος από τα μέλη της δημοτικής παράταξης Ελισάβετ Πετσατώδη και Γιώργο Γαλανόπουλο.

«Τα προβλήματα που έθιξαν οι κάτοικοι της γειτονιάς δυστυχώς παραμένουν πολλά, και αρκετά από αυτά, όπως για παράδειγμα το Αθλητικό Κέντρο και ο οδοφωτισμός… σέρνονται για χρόνια, αφού δύο θητείες Ζορμπά και μία Σταθόπουλου δεν ήταν φαίνεται αρκετές για να τα επιλύσουν. Παρ’ όλα αυτά, οι δύο δήμαρχοι δεν δίστασαν κατά τις παρεμβάσεις τους στη Γενική Συνέλευση να ανταλλάξουν σχεδόν φιλοφρονήσεις για τα όσα έχουν κάνει για την περιοχή» αναφέρει η δημοτική παράταξη.

Στη δική του παρέμβαση ο Γιάννης Μυλωνάκης, αφού αναγνώρισε την ενεργό δράση των μελών του Συλλόγου, τόσο σε ό,τι αφορά τα θέματα της γειτονιάς, όσο και στις γενικότερες εξελίξεις στην πόλη, αναφέρθηκε στα ζητήματα που έθεσαν οι κάτοικοι και τα οποία είχαν αναλυτικά καταγραφεί και από τα μέλη της δημοτικής παράταξης Αλλάξουμε στο πλαίσιο της μεγάλης δράσης «Ακούμε τις γειτονιές».

«Το ζητούμενο όμως», όπως σχολίασε μετά την εκδήλωση, «δεν είναι μόνο να καταγράφουμε τα όποια προβλήματα, αλλά να σηκώνουμε τα μανίκια και να προχωράμε στην αντιμετώπισή τους. Κι αυτή ακριβώς είναι η δέσμευση των Αλλάζουμε, ότι δηλαδή από τη στιγμή που θα λάβει την εντολή από τους πολίτες, θα δρομολογήσει τακτικές συναντήσεις με τους συλλόγους της πόλης, στις οποίες θα γίνεται τόσο η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, αλλά -και το κυριότερο- απολογισμός των δράσεων που αναλαμβάνονται».

«Στην νέα εποχή των Αλλάζουμε η λογοδοσία προς τον πολίτη θα είναι καθημερινή, ξεκάθαρη και ουσιαστική», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μυλωνάκης.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet