Γ. Σταθόπουλος: Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής επιτίθεται στην αντιπολίτευση αντί να λύνει τα προβλήματα της πόλης
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής επιτίθεται στην αντιπολίτευση αντί να λύνει τα προβλήματα της πόλης

Δεν λέει να κοπάσει η ανταλλαγή… θερμών ανακοινώσεων μεταξύ τέως και νυν δημάρχων στην Αγία Παρασκευή. Ο επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών Γιάννης Σταθόπουλος, με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, υποστηρίζει ότι οι επιθέσεις που δέχεται είναι για να καλυφθεί η ανυπαρξία έργου εκ μέρους της δημοτικής αρχής, αλλά και η ανικανότητά της να επιλύσει τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζει η πόλη.

«Αυτό που συμβαίνει στο Διαδίκτυο δεν έχει προηγούμενο: Δεκάδες πολίτες της Αγίας Παρασκευής διαμαρτύρονται συστηματικά για προβλήματα καθημερινότητας εδώ και πολύ καιρό.

Πώς απαντά η Δημοτική αρχή;

Ο Β. Ζορμπάς μονίμως τους αγνοεί. Αντιθέτως, κάνει καθημερινά αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Μου επιτίθεται μάλιστα συνεχώς, τελευταία, με ψευδή κυρίως στοιχεία. Μέχρι και αντιδικία μου προ 10ετίας με πρώην συνεργάτιδά του θυμήθηκε.

Γιατί άραγε;

Η πόλη είναι στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της. Πρώτα από όλα στην καθημερινότητα (μπάζα, κλαδιά, λακκούβες, πεζοδρόμια, ανακύκλωση, καθαριότητα, παιδικές χαρές, φωτισμός κ.ά.). Το ακόμη χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να επιλυθούν τα προβλήματα από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Ούτε όμως σε επίπεδο έργων υπάρχει ελπίδα για κάτι σημαντικό.

Έτσι, μην έχοντας να επιδείξει δραστηριότητα για την πόλη, οξύνει κατά της αντιπολίτευσης.

Τον καλώ, παρότι δεν ελπίζω, να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον της αντιπολίτευσης και να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet