Μουσικές από όλες τις ηπείρους στο «SummERTime»
Πολιτισμός

Μουσικές από όλες τις ηπείρους στο «SummERTime»

Με ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που παρουσιάζουν η Marina Satti με τις Fonés και η Κατερίνα Πολέμη με τους τρεις μουσικούς της, συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 (μετά την αναβληθείσα λόγω της κακοκαιρίας χθεσινή συναυλία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ με τον Σταύρο Λάντσια) η πολιτιστική – μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» την οποία διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ.

Κατερίνα Πολέμη και Marina Satti στο SummERTimeΟι Fonés, ένα πολυφωνικό σύνολο από οκτώ γυναικείες φωνές και έναν μουσικό στα κρουστά, παρουσιάζουν παραδοσιακά τραγούδια απ΄ όλες τις ηπείρους και η Κατερίνα Πολέμη σάμπα και μπόσα νόβα, τζαζ και world music.

Η δράση διεξάγεται από την Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, κάθε βράδυ 20:30 με 23:00, στον κήπο της ΕΡΤ, με ελεύθερη είσοδο.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ με τον πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet