Στο Ηράκλειο Αττικής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΟΣΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Σπυρόπουλος
Πολιτική

Στο Ηράκλειο Αττικής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΟΣΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Σπυρόπουλος

Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος ευρωβουλευτής Ανδρέας Σπυρόπουλος πραγματοποίησε την Πέμπτη 23/5 επίσκεψη στο Ηράκλειο Αττικής στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, όπου συναντήθηκε με τους πολίτες συζητώντας για τη σημασία των επικείμενων ευρωεκλογών στα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας. Στην ομιλία του υποψήφιου ευρωβουλευτή παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος, καθώς και τοπικά στελέχη.

Ο κ. Σπυρόπουλος, κατά την τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στα θέματα της ακρίβειας, στη στήριξη των νέων ζευγαριών στην πρόσβαση στη στέγαση, στην κλιματική κρίση, καθώς και στην ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα και του ΕΣΥ.

Ο κ. Σπυρόπουλος κάλεσε τους πολίτες σε δυναμική συμμετοχή στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, σημειώνοντας ότι «οι ευρωεκλογές είναι κρίσιμες για την εκπροσώπηση των πολιτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και η συμμετοχή σας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και σε εθνικό».

Η ανακοίνωση για την επίσκεψη του Ανδρ. Σπυρόπουλου στο Ηράκλειο Αττικής:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet