Η ΑΕΝΚ δεν έκανε την έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό
Αθλητισμός

Η ΑΕΝΚ δεν έκανε την έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό

Δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη η ΑΕΝΚ απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό, γνωρίζοντας τελικά την ήττα στο Ζηρίνειο με 67-75 και παρέμεινε στην 5η θέση.

Η ομάδα της Νέας Κηφισιάς εμφανίστηκε μουδιασμένη από τη μεγάλη αποχή (25 μέρες χωρίς αγώνες), ενώ αισθητές ήταν και οι απουσίες των Γκάρετ και Κρόκερ. Ο Μπάρλος έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση, πετυχαίνοντας 19 πόντους, αλλά δεν είχε άξιους συμπαραστάτες, ενώ ο Πέτερσον στο ντεμπούτο του έπεσε στα… βαθιά και δεν μπορεί να κριθεί.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός μπήκε πιο «ζεστός» και με πρωταγωνιστή τον Σερμαντίνι ξέφυγε με 8-15 στα μέσα της πρώτης περιόδου, αλλά η ΑΕΝΚ απάντησε με επιμέρους σερί 12-2 και «έκλεισε» το πρώτο δεκάλεπτο στο 20-17. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» δυνάμωσαν πολύ στην άμυνά τους και είναι χαρακτηριστικό πως η Νέα Κηφισιάς σκόραρε ξανά μόλις 5 λεπτά πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Έτσι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «χτίσουν» μια μικρή διαφορά που έφτασε μέχρι και τους 12 πόντους, για να πέσει τελικά στο ημίχρονο στο 31-38.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ΑΕΝΚ “ανέβασε στροφές” και κατάφερε πολύ γρήγορα να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά τις απαντήσεις και άνοιξε τη διαφορά στο +9. Έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να διαχειριστούν το σκορ, κάτι που έκαναν για να φτάσουμε στο τελικό 67-75.

Πλέον, η ΑΕΝΚ στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής στην Ελευσίνα, καθώς θέλει νίκη ώστε να τερματίσει σίγουρα στην 5η θέση και να κοιτάξει στη συνέχεια τα play- off.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 31-38, 48-57, 67-75

ΑΕΝΚ: Βασίλιεβιτς 5, Λιακόπουλος 7, Κομποδιέτας 5, Σιούτης 3, Ψαθάς 6, Πίτερσον 2, Πετροδημόπουλος 6, Γουντς 4, Τσαλδάρης 2, Κακιούζης 8, Μπάρλος 19

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πετγουέι 3, Σερμαντίνι 13, Περπέρογλου 10, Παπαπέτρου 6, Κόλινς 7, Σίμονς 5, Λοτζέσκι 4, Πρίντεζης 15, Μάντζαρης 4, Καββαδάς 8

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet