Παρά την άδικη διαιτησία, οι Προπονητές επιβλήθηκαν των Γονέων
Αθλητισμός

Παρά την άδικη διαιτησία, οι Προπονητές επιβλήθηκαν των Γονέων

Με… χιούμορ ολοκλήρωσε την αθλητική χρονιά ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος του Πανερυθραϊκού με τον «αγώνα της χρονιάς που όλοι περιμέναμε», όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση της ομάδας στο facebook.

Λοιπόν, Γονείς εναντίον Προπονητών και αντιγράφουμε από την απολαυστική περιγραφή του Συλλόγου:

Ξεκίνησε η μέρα με προθέρμανση σε παιχνίδια Γονείς – Παιδιά ανά κατηγορία, όπου εκεί έκλεψαν την παράσταση οι μαμάδες και μετά ξεκίνησε το μεγάλο ματς.

Αν και η διαιτησία ήταν εις βάρος των προπονητών, μιας και ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Δημητρίου και δεν δόθηκαν 6 πέναλτι και η ομάδα έχανε 5-1 από τους Γονείς και παρά το ότι έλειπαν τα βασικά στελέχη και μεγάλα όπλα, όπως ο πρόεδρος Αχαρονιάν Τόνυ, βασικός επιθετικός μας, ο Τσιμπάκης Αντώνης, ο Τσίπρας Σπύρος, οι Γιαννόπουλος Τάκης και Γιάννης, λόγω τραυματισμών, η ομάδα των προπονητών βρήκε τον τρόπο, με κρυφά όπλα, όπως ο τρομερός κρυφός φορ Μπάμπης Υφαντής και η δεξιά πλευρά μας, με Κουτσουμπό και Λόρε.

Τη διαφορά όμως την έκαναν με οι σκόρερ μας Μπακόπουλος και Κονταράτος Νίκος με χατ τρικ και ο Χατζής που πραγματοποίησε μεγάλη επάνοδο στα γήπεδα. Συγχαρητήρια στους Γονείς βέβαια για όλη την προσπάθεια και την τρομερή τακτική και μοναδικό τρόπο να παίζουν με 17 παίκτες.

Καλό καλοκαίρι σε όλους… Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στο Summer Football Camp απο Τρίτη 21/6, στις 18:30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet