Τοποθέτηση τριών προκατασκευασμένων αιθουσών στο 1ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας
Κοινωνία

Τοποθέτηση τριών προκατασκευασμένων αιθουσών στο 1ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας

Το ζήτημα έλλειψης αιθουσών στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας διευθετήθηκε καθώς τοποθετήθηκαν τρεις προκατασκευασμένες αίθουσες, στον χώρο του Παλαιού Γυμναστηρίου, το οποίο και κατεδαφίστηκε.

«Οι μαθητές θα είναι ασφαλείς τη νέα σχολική χρονιά», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς.

Οι αίθουσες παραχωρήθηκαν από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ) και η μεταφορά τους έγινε με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Γιώργου Καραμέρου. Η παραλαβή των αιθουσών καθώς  και η επίβλεψη της τοποθέτησής τους έγινε από τον αντιδήμαρχο Νέας Ερυθραίας Μιχάλη Καυγαλάκη, την πρόεδρο της ΔΕΠ Κατερίνα Καραλή και τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νικήτα Κόκκαλη.

Να σημειώσουμε ότι το πρόβλημα προέκυψε μετά την αποκόλληση τμημάτων της οροφής που παρουσιάστηκε στο σχολείο, στις 25 Φεβρουάριου 2015. Ο Δήμος Κηφισιάς είχε άμεσα προχωρήσει με εξειδικευμένα συνεργεία στον έλεγχο του κτιριακού συγκροτήματος και στο κλείσιμο των τριών αιθουσών του 1ου ορόφου, οι οποίες και σήμερα παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα.

Οι προκατασκευασμένες αίθουσες διδασκαλίας θα παραμείνουν στο σχολείο έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης των αιθουσών του 1ου ορόφου. Τέλος στο Α΄ Δημοτικό Νέας Ερυθραίας γίνεται στατικός έλεγχος όπως είχε ζητηθεί από τη σχολική κοινότητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet