Κατάθεση στεφάνων στα μνημεία Ηρώων του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Κατάθεση στεφάνων στα μνημεία Ηρώων του Δήμου Κηφισιάς

Με εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία και την κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των Ηρώων της πόλης από τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στον Δήμο Κηφισιάς.

Κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε στο Mνημείο των Πεσόντων στη Νέα Ερυθραία από αντιπροσωπευτικές ομάδες μαθητών, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, εκπροσώπων σωματείων, συλλόγων, καθηγητών και δασκάλων.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία Εκάλης στο Μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Κέννεντυ Εκάλης.

Στις καταθέσεις στεφάνων μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν αύριο, 28 Οκτωβρίου, με την επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων και την κατάθεση στεφάνων στην Κηφισιά, αλλά και την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση στην πλατεία Πλατάνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet