«Ο Γάμος» στα Μενάνδρεια 2015
Πολιτισμός

«Ο Γάμος» στα Μενάνδρεια 2015

Η παράσταση «Ο Γάμος» θα παρουσιαστεί στα «Μενάνδρεια 2015» του Δήμου Κηφισιάς τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015, στις 21:00, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Το έργο στηρίζεται στο αφήγημα της Βάσας Σολωμού-Ξανθάκη και παρουσιάζεται από το Θέατρο Μεταξουργείο σε θεατρική προσαρμογή, σκηνοθεσία και ερμηνεία Άννας Βαγενά.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες της Άννας Βαγενά. Πρωτοπαρουσιάστηκε το 1994 από το Θεσσαλικό Θέατρο και γνώρισε τεράστια επιτυχία σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. Στην τωρινή παράσταση «Ο Γάμος» παρουσιάζεται σε μορφή μονολόγου με θεατρική προσαρμογή – σκηνοθεσία
και ερμηνεία Άννας Βαγενά.

Πρόκειται για την ιστορία μιας απλής γυναίκας από τα Αμπελάκια της Θεσσαλίας, μιας χωριάτισσας που σήκωσε στους αδύνατους ώμους της, παλικαρίσια, τη μοίρα της και συγχρόνως τη μοίρα πολλών γυναικών του τόπου μας. Έζησε τη βαναυσότητα ενός αλκοολικού πατέρα, είδε την αγάπη του άνδρα της να μεταμορφώνεται σε περιφρόνηση, όταν άρχισε να γεννά κωφάλαλα παιδιά, εξαιτίας της βαριάς κληρονομικότητας του αλκοολικού πατέρα της και πάλεψε με νύχια και δόντια, σε μια κοινωνία που δεν δέχεται εύκολα την αναπηρία.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 12 ευρώ.
Φοιτητές, μαθητές, άνεργοι, συνταξιούχοι: 10 ευρώ.
Προπώληση: 10 ευρώ.
viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Iανός, Media Markt.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet