Σε όλες τις γωνιές του Δήμου Κηφισιάς τα «Μενάνδρεια 2015»
Πολιτισμός

Σε όλες τις γωνιές του Δήμου Κηφισιάς τα «Μενάνδρεια 2015»

Ένας από τους πλέον καθιερωμένους πολιτιστικούς θεσμούς, τα «Μενάνδρεια», πραγματοποιούνται και τη φετινή χρονιά στον διευρυμένο Δήμο Κηφισιάς (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη), με σκοπό να γεμίσουν αισιοδοξία τους πολίτες του Δήμου και όχι μόνο.

Όπως τονίζει και ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος «aντιστεκόμαστε στην οικονομική και ψυχολογική παράλυση που επιβάλει η περιπέτεια που ζούμε, με τα “Μενάνδρεια” και άλλους πολιτιστικούς θεσμούς, αποτέλεσμα της ανιδιοτέλειας και της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων της Τέχνης».

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Αθλητισμού, Σταύρος Ζαπάντης τονίζει με τη σειρά του ότι «Τα ανανεωμένα “Μενάνδρεια 2015”, ανοίγουν τις πόρτες τους και σας περιμένουν. Μουσική, τραγούδι, χορός, θέατρο. Σε όλες τις γωνιές του Δήμου μας. Ο πολιτισμός έρχεται κοντά στον πολίτη με σκοπό να ψυχαγωγήσει, να αφυπνίσει, να συγκινήσει. Τα φετινά “Μενάνδρεια” μετατρέπονται σε μια ανοιχτή γιορτή της πόλης και των πολιτών της».

Τα «Μενάνδρεια 2015», τα οποία ξεκινούν στις 30 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 26 Σεπτεμβρίου, θα ψυχαγωγήσουν φέτος το κοινό με μια πληθώρα αξιόλογων και σημαντικών καλλιτεχνών από τον χώρο του θεάτρου και της μουσικής, όπως είναι ο Μάριος Φραγκούλης, η Άννα Βαγενά, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Κώστας Βουτσάς, η Μόνικα, η Πωλίνα, ο Δάκης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη κ.ά.

Οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα σε σημεία και των τριών πόλεων του καλλικρατικού Δήμου Κηφισιάς όπως στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, στο Εντευκτήριο Εκάλης, στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Νέα Ερυθραία), στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Νέα Κηφισιά) κ.α.

Tο πρόγραμμα των «Μενανδρείων 2015» μπορείτε να το βρείτε στο site του Δήμου Κηφισιάς, στο site του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου, καθώς και στα ΚΕΠ Κηφισίας και Νέας Ερυθραίας, στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), στο πολιτιστικό κέντρο του νομικού προσώπου πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» (Εμμανουήλ Μπενάκη 3, Κηφισιά) και σε άλλα επιλεγμένα σημεία.

«Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε μοναδικές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet