Στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας «Του Κουτρούλη ο Γάμος»
Πολιτισμός

Στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας «Του Κουτρούλη ο Γάμος»

Για ακόμα μία χρονιά η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς προκρίθηκε για το διαγωνιστικό τμήμα του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας.

«Αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας για την επιτυχία αυτή, καθώς η θεατρική μας ομάδα προβάλλει με το έργο της την καλλιέργεια της θεατρικής παιδείας που γίνεται στην πόλη μας, την Κηφισιά μας!» αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Το έργο με το οποίο θα συμμετέχει είναι το «Του Κουτρούλη ο Γάμος», του Αλέξανδρου-Ρίζου Ραγκαβή, σε γλωσσική και δραματουργική επεξεργασία του Γιάννη Καλαντζόπουλου, μουσική του Δημήτρη Λέκκα,  σκηνοθεσία της Κικής Αυγουστάτου,σκηνικά της Τόνιας  Αγγελοπούλου και χορογραφίες της Άννας  Ανυφαντάκη.

Παίζουν οι: Μιχάλης Τσικαλάκης, Κορίνα Μάρκου, Σπύρος Σερέτης, Γιώργος Μπακανδρέας, Πέτρος Γιακουμής, Τόνια Αγγελοπούλου, Λίλη Μήλιου, Βίβιαν Δριβίλα, Βαγγέλης Κυριακάκης, Μιχάλης Συρίγος, Σωτήρης Θεοχαρόπουλος, Κατερίνα Σπαγή, Αγγελική Ταραζή, Παπαγεωργίου Ελένη, Λουκά Μαίρη, Γιάννης Kαλογεράς, Μουλά Γιώτα, Χατζηβασιλείου και Ματούλα Τζόρβα Ρεβέκκα.

Το έργο θα παρουσιαστεί την 1η Μαρτίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet