Τ. Μαυρίδης: Ρίχνουμε βάρος στις αθλητικές υποδομές της Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αθλητισμός

Τ. Μαυρίδης: Ρίχνουμε βάρος στις αθλητικές υποδομές της Λυκόβρυσης – Πεύκης

Την ετήσια συνεστίασή της για το 2017 πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία η Αθλητική Ένωση «Αθηνά Μαγκουφάνας 2004», στην ταβέρνα το «Κανταράκι», με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό.

Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος, στην ολιγόλεπτη παρέμβασή του, έκανε λόγο για την προτεραιότητα που δίνει τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο των μελών της δημοτικής Αρχής στην περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών στον Δήμο, με την απαιτούμενη συντήρηση των ήδη υπαρχόντων χώρων άθλησης για μικρούς και μεγάλους. Ανέφερε δε ως παράδειγμα το Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης στην Πεύκη, που ήδη από το περασμένο καλοκαίρι (2016) «έχει μπει το νερό στο αυλάκι» όπως είπε, με την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια.

Επίσης, όπως πρόσθεσε, η δημοτική Αρχή προωθεί τη διευθέτηση των ζητημάτων στο ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης, με στόχο την κατασκευή και απόδοσή του στους Δημότες.

«Ο αθλητισμός, σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό επίπεδο, συμβάλλει στην καλή μας υγεία, σωματική και ψυχική, ενώ το φίλαθλο πνεύμα δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, απαιτούμενες στη σημερινή εποχή, για να βρίσκεται ο νους σε εγρήγορση, με στόχο να προχωράμε πάντα μπροστά», επεσήμανε ο δήμαρχος και ευχήθηκε τις καλύτερες αθλητικές επιδόσεις και για το 2017 στην Αθλητική Ένωση.

 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet