Μεγάλες νίκες για Άνδρες κι Εφήβους του ΚΑΟ Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Μεγάλες νίκες για Άνδρες κι Εφήβους του ΚΑΟ Λυκόβρυσης

Μεγάλες νίκες το περασμένο Σαββατοκύριακο για τους Άνδρες και τους Εφήβους του ΚΑΟ Λυκόβρυσης, ενώ την ήττα γνώρισε το Παιδικό.

Ακολουθούν αναλυτικά οι αγώνες, όπως περιγράφονται στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook:

ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
(προπονητής: Δημητριάδης Σάκης)

ΚΑΟ Λυκόβρυσης – Α.Σ. Δίας Χαϊδαρίου 62-36

Στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο της Πεύκης, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του ομίλου, ο ΚΑΟΛ κατάφερε να νικήσει τον αήττητο μέχρι τη συγκεκριμένη αγωνιστικη Α.Σ. Δία Χαϊδαρίου, με σκορ 62-36, υπερκαλύπτοντας και τη διαφορά των 18 πόντων της ήττας του πρώτου γύρου.

Παίζοντας συγκλονιστική άμυνα, όλη η ομάδα κατάφερε να κρατήσει την καλύτερη επίθεση του ομίλου στους μόλις 36 πόντους και χαρακτηριστικά στο δεύτερο και τέταρτο δεκάλεπτο να δεχτεί 3 και 4 πόντους αντίστοιχα.

Καταπληκτική εμφάνιση απ΄ όλους τους παίκτες που έδειξαν από το πρώτο δευτερόλεπτο πόσο ήθελαν αυτή τη νίκη και ωραία δουλειά από το προπονητικό τιμ και το αποτέλεσμα δεν χωρά καμμία αμφισβήτηση.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους για τη στήριξή τους και την πολύ ωραία ατμόσφαιρα και τους περιμένουμε να είναι δίπλα μας και στη συνέχεια αυτού του μαραθωνίου για την άνοδο.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
(Προπονητής: Δημητρακέλλος Σπύρος)

ΚΑΟ Λυκόβρυσης – ΓΑΟ Κουκουβάουνων 45-38

Το εφηβικό τμήμα πήρε μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον ΓΑΟ Κουκουβάουνων, επικρατώντας, για δεύτερη φορά αυτή την περίοδο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο.

Οι “Λύκοι” του κόουτς Δημητρακέλλου έδειξαν, για άλλη μια φορά, ότι αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και είναι φτιαγμένη από ατσάλι που δεν τα παρατάει ποτέ. Αν και βρέθηκε να χάνει μέχρι και δεκαέξι πόντους, κατάφερε να σφίξει την άμυνά της και με σωστές επιλογές στην επίθεση, να πάρει τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο.

Έκλεισε η πολύ πετυχημένη χρονιά, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση του ομίλου με πολύ δύσκολες συνθήκες προπονήσεων όλο τον χειμώνα και με παιχνίδια που αναγκάστηκε να παίξει εκτός έδρας λόγω έλλειψης γηπέδου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εφήβους και καλή συνέχεια στην μπασκετική τους πορεία και είμαστε χαρούμενοι που αφήνουν σπουδαία παρακαταθήκη στους νεότερους συνεχιστές.

Τέλος, συγχαρητήρια στον ΓΑΟΚ και στον Αρίωνα Αμαρουσίου για την πρόκρισή τους.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
(Προπονητής: Λαλούδας Πάρης)

ΚΑΟ Λυκόβρυσης – Α.Ο. Περισσού 20 – 34

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, οι μικροί γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του Περισσού. Και σε αυτόν τον αγώνα κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και έχασαν με αξιοπρέπεια.

Έκλεισε, λοιπόν, ένα πρωτάθλημα και κατέλαβαν την 8η θέση του ομίλου, όντας όλοι σχεδόν οι παίκτες ηλικίας παμπαιδικού, κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία και πίστη ότι οι επόμενες χρονιές θα είναι πολύ καλύτερες.

Σε δύο εβδομάδες αρχίζει το πρωτάθλημα παμπαιδικού, στο οποίο θα συμμετέχουν στην Α΄κατηγορία της ΕΣΚΑ και περιμένουν τη στήριξη όλων μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet