Με τα… καθιερωμένα ψητά θα γιορτάσει η «οικογένεια» του Α.Ο. Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Με τα… καθιερωμένα ψητά θα γιορτάσει η «οικογένεια» του Α.Ο. Λυκόβρυσης

Με τα… καθιερωμένα ψητά για τους αθλητές όλων των ακαδημιών του του θα γιορτάσει ο Α.Ο. Λυκόβρυσης το τέλος της φετινής περιόδου, ευχαριστώντας με αυτόν τρόπο τους ίδιους, για τις επιτυχίες του, αλλά και τους γονείς τους, που τα εμπιστεύτηκαν στον Σύλλογο.

Η γιορτή θα ξεκινήσει βράδυ (20:00) του Σαββάτου 11 Ιουνίου 2016 και θα είναι εκεί το Δ.Σ. του Συλλόγου και όλοι οι προπονητές «για να περάσουν ένα φανταστικό βράδυ όλοι μαζί, η οικογένεια του Α.Ο. Λυκόβρυσης», όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση του σωματείου στη σελίδα της στο facebook.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα των Ανδρών έδωσε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην έδρα της με τον Κεραυνό Πετρούπολης, τον οποίο και νίκησε με 1-0, με γκολ του Δημήτρη Ραυτόπουλου.

Στο φιλικό αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Λυκόβρυσης, αλλά και πολλοί απ την ομάδα των Νέων, μιας και ο προπονητής Κώστας Ιωάννου, όπως έκανε και στα προηγούμενα φιλικά, σε συνεργασία με τον προπονητή των Νέων, Γαραντζιώτη Γιάννη, έχουν μεγάλες προσδοκίες γι΄ αυτά τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του Α.Ο. Λυκόβρυσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται στα τμήματα της ακαδημίας έως και το τέλος του Ιουνίου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet