Διάρρηξη σε κλινική στη Λυκόβρυση – «Σήκωσαν» δύο χρηματοκιβώτια, ενώ η αστυνομία ήταν έξω από το κτήριο
enikos.gr
Κοινωνία

Διάρρηξη σε κλινική στη Λυκόβρυση – «Σήκωσαν» δύο χρηματοκιβώτια, ενώ η αστυνομία ήταν έξω από το κτήριο

Διάρρηξη σε ιδιωτική κλινική στη Λυκόβρυση σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, όταν οι δράστες εισέβαλαν στο κτήριο χτύπησε ο συναγερμός. Ωστόσο, στην εταιρεία δεν υπάρχει κάποιος φύλακας και ο συναγερμός είναι συνδεδεμένος με ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι.

Η εταιρεία σεκιούριτι ειδοποίησε την αστυνομία και άνδρες της ομάδας της ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο. Επειδή όμως δεν υπήρχε κανείς να τους ανοίξει, έκαναν έλεγχο μόνο περιμετρικά του κτηρίου και δεν διαπίστωσαν κάποια ύποπτη κίνηση.  Όμως την ίδια ώρα οι διαρρήκτες ήταν μέσα στο κτήριο και συνέχιζαν κανονικά τη… δουλειά τους.

Στις 7 το πρωί που πήγαν οι υπάλληλοι στην εταιρεία διαπίστωσαν πως είχε σημειωθεί διάρρηξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, κατά δήλωσή των υπεύθυνων της επιχείρησης, οι δράστες άρπαξαν περισσότερα 55.000 ευρώ από δύο χρηματοκιβώτια. Συγκεκριμένα, και τα δύο χρηματοκιβώτια ήταν εντοιχιζόμενα και οι διαρρήκτες με ειδικά εργαλεία τα ξήλωσαν προκειμένου να τα «σηκώσουν». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες, που φορούσαν φούτερ με κουκούλα και τζόκεϊ καπέλο, ήταν τρεις, οι δύο εκ των οποίων μπήκαν μέσα στην κλινική, ενώ ο τρίτος περίμενε σε κάποιο κοντινό σημείο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet