Κοσμοσυρροή στη γιορτή του Κλήδονα στη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Κοσμοσυρροή στη γιορτή του Κλήδονα στη Λυκόβρυση

Κοσμοσυρροή σημειώθηκε στη γιορτή του Κλήδονα που διοργάνωσε η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης στην αυλή του Γυμνασίου της Δημοτικής Ενότητας.

Η μεγάλη λαϊκή γιορτή των πολιτών αποτελεί σταθερά το πιο μαζικό πολιτιστικό γεγονός στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης! Η γιορτή, πέρα από τον πολιτιστικό χαρακτήρα της, στηρίζει διαχρονικά και τις κοινωνικές δομές της πόλης και τα συσσίτια, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κίνησης.

Φέτος γιορτάστηκε και η 20ετής παρουσία της Κίνησης Πολιτών Λυκοβρυσης στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή τής πόλης και τονίστηκε, για μια ακόμη φορά, ότι η ενεργή δράση των πολιτών αποτελεί προϋπόθεση για να βγούμε ως κοινωνία από τα αδιέξοδα. Επίσης, υπήρξε κάλεσμα και σε νέους συμπολίτες «να αφήσουν τον καναπέ της αδιαφορίας και της κοινωνικής αποξένωσης για να μπορέσει η φωνή των πολιτών να γίνει πιο ισχυρή και αποτελεσματική!».

Παρόντες στη γιορτή, μεταξύ άλλων, ήταν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός, αντιδήμαρχοι και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

«Οι φωτιές έσβησαν και οι κυκλωτικοί χοροί του Κλήδονα τελείωσαν για φέτος!  Για φέτος μόνο, γιατί η ελπίδα για ζωή και δημιουργία, είναι αέναη!» καταλήγει η ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet