Πρόγραμμα εκδηλώσεων ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης για τον Ιανουάριο
Κοινωνία

Πρόγραμμα εκδηλώσεων ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης για τον Ιανουάριο

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων και εκδρομών του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης για τον Ιανουάριο του 2017 ανακοίνωσε το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Θεατρική παράσταση. Παρακολούθηση της κωμωδίας της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Μάνα θα πάω στο Hollywood» στο Θέατρο «Ιλίσια». Μια πρωτότυπη μουσική κωμωδία για τον «Έλληνα της κρίσης» που ψάχνει το όνειρό του ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου.

Παίζουν: Θανάσης Αλευράς, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Αντώνης Κρόμπας, Jerome Kaluta, Πέτρος Γεωργοπάλης, Στράτος Λύκος, Παναγιώτης Αλεξανδράκης και Ελένη Ροδά.

Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός – Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ (10 θέατρο + 5 μεταφορά με πούλμαν).

Εγγραφές: Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, 10-12 το πρωί

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και παρακολούθηση θεατρικής παράστασης στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης.

Το ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης καλεί τα μέλη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ στη συνέχεια η θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ του Δήμου, σε συνεργασία με τις  ομάδες χορού και χορωδίας, θα παρουσιάσουν  για δεύτερη φορά, μετά την επιτυχημένη εμφάνιση τους, την κωμωδία «Μαύρα μαντάτα».

Ώρα εκδήλωσης: 18:00

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Μονοήμερη εκδρομή σε Λαύριο – Σούνιο – Καλύβια. Μετάβαση στο Λαύριο για προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου και καφεδάκι στην παραλία Λαυρίου. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου, στο νοτιότερο
άκρο της Αττικής, όπου ο αττικός ουρανός συναντά το Αιγαίο πέλαγος και στέκεται περήφανος ο ναός του Ποσειδώνα, του μυθικού θεού της θάλασσας. Φαγητό στα Καλύβια.

Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ.

Εγγραφές: Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, 10-12 το πρωί.

Παράλληλα, το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ ενημερώνει ότι οι επανεγγραφές μελών του ΚΑΠΗ γαι την καινούργια χρονιά θα ξεκινήσουν την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet