Στη 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών συμμετείχε ο Όμιλος για την UNESCO B.Π.
Κοινωνία

Στη 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών συμμετείχε ο Όμιλος για την UNESCO B.Π.

Στη 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετείχαν μέλη του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, «στηρίζοντας την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας ώστε να προσφέρουν το υπέρτατο δώρο της ζωής στον συνάνθρωπό τους στην εθελοντική αιμοδοσία, που διεξάγεται στις 17 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η “Φλόγα Αγάπης” έφτασε στην πόλη μας και όλοι εμείς στον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων, που υπηρετούμε τις αρχές και τις αξίες προσφοράς στον συνάνθρωπο, δηλώσαμε το δικό μας “παρών”, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους απανταχού εθελοντές αιμοδότες της χώρας μας, σε μία προσπάθεια να αφυπνίσουμε συνειδήσεις για την προσφορά του υπέρτατου δώρου» της ζωής» ανέφερε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Στο ίδιο πνεύμα, η κ. Πατούλη καλεί τους συμπολίτες της να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ακολουθούμε το μονοπάτι της καρδιάς μας και τιμούμε την αξία της ανθρώπινης ύπαρξης. Η πράξη του εθελοντή αιμοδότη είναι ανεκτίμητη. Με την προσφορά του, η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η αγάπη προς τον συνάνθρωπο βρίσκουν ως έννοιες το πραγματικό τους περιεχόμενο. Είναι χρέος μας, όσοι μπορούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους, και ευχή μας είναι κάθε χρόνο οι εθελοντές αιμοδότες να γίνονται ολοένα και περισσότεροι».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet