1 εκατ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση σε σχολικά κτήρια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

1 εκατ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση σε σχολικά κτήρια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Tην προγραμματική σύμβαση του έργου «Επεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης Σχολικών Κτιρίων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης» προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, υπέγραψε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης με την ανάδοχο εταιρεία.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, πρόκειται «για ένα ακόμα σημαντικό έργο για την εκπαιδευτική κοινότητα και τη νέα γενιά του Δήμου μας. Έργο το οποίο χρηματοδοτείτε από το Επιχειρησιακό Προγραμμα ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020 της Περιφέρειας Αττικής και με ίδιους πόρους».

Το έργο αφορά παρεμβάσεις βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας σε δημοτικά-σχολικά κτήρια και συγκεκριμένα στο Λύκειο Λυκόβρυσης και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης.

«Υλοποιούμε έργα που η σημερινή διοίκηση του Δήμου μας, με μεθοδικότητα, με ολοκληρωμένες μελέτες και προτάσεις, είχε αλλά και συνεχίζει έγκαιρα να καταθέτει σε προσκλήσεις υπουργείων και οργανισμών, ώστε να αξιοποιεί με κάθε τρόπο όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τους οικονομικούς πόρους. Η διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Αττικής ενέταξε το συγκεκριμένο έργο για τα σχολεία μας σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα, με οργάνωση, να σχεδιάζουμε και να ολοκληρώνουμε έργα. Δρομολογούμε και υλοποιούμε σημαντικά έργα για τον Δήμο μας, για τον Δήμο που αγαπάμε, για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης» σχολιάζει ο δήμαρχος της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet