Συμμαχία Πολιτών: Ήρθε η ώρα της κρίσεως για τη δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης
Πολιτική

Συμμαχία Πολιτών: Ήρθε η ώρα της κρίσεως για τη δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης

«Η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, γιατί είναι βέβαιον ότι θα τεθούν προ ημερησίας σοβαρά θέματα, όπως είναι η ανεπαρκής αντιμετώπιση του χιονιά από τον Δήμο μας, η σκανδαλώδης υπόθεση του περιπολικού που πήγε έξω από το σπίτι υπαλλήλου, σταλμένο από τη διοίκηση του Δήμου και τον καλούσε με τηλεβόα, θέματα διαφάνειας, η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, όπου ο δήμαρχος περιέκοψε με το… καλημέρα τα 700.000 από τα 900.000 ευρώ που προορίζονταν για πεζοδρόμια, λακκούβες, αναπλάσεις κ.λπ.», όπως αναφέρει η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο συνδυασμός σημειώνει τα εξής:

Βεβαίως θα τεθεί και το μεγάλο πρόβλημα του περιβάλλοντος που ταλανίζει το Δήμο μας. Και συγκεκριμένα η υπόθεση της παραρεμάτιας περιοχής της Πύρνας, όπου τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν περίεργες κινήσεις, καθώς και η υπόθεση των δασών της πόλης μας που βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Η Συμμαχία Πολιτών, η μόνη ανεξάρτητη δημοτική παράταξη πάντοτε με υπευθυνότητα και πάντοτε με τόνους χαμηλούς, έχει ζητήσει με κατεπείγουσα επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να συζητηθούν αυτά τα κορυφαία ζητήματα της πόλης μας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet