Εντυπωσιακό το 5ο latin party του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Εντυπωσιακό το 5ο latin party του ΠΕΑΠ

Mε σκοπό την ενδυνάμωση των κοινωνικών χορών, τη σύσφιξη των σχέσεων και την ψυχαγωγία σε έναν αρμονικό συνδυασμό latin και ballroom χορών, το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργάνωσε, σε μια μοναδική βραδιά, το 5ο Πάρτι Κοινωνικών Χορών, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015, στον χώρο του 8th Street στη Λυκόβρυση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΕΑΠ «παρά το γενικότερο ζοφερό κλίμα και την τρέχουσα επικαιρότητα στο προγραμματισμένο πάρτι συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του ΠΕΑΠ τα οποία εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά με τις χορευτικές επιδείξεις τους».

Το παρόν έδωσαν χορευτές – χορογράφοι καταξιωμένοι στον χώρο τους όπως ο Ηλίας Μπούτσης, ο Γιούρι Ντιμιτρόφ αλλά και η Κωνσταντίνα Λάσκαρη, οι οποίοι εντυπωσίασαν με τις χορευτικές επιδείξεις και προέτρεψαν τον κόσμο να συμμετέχει στα χορευτικά animation salsa, bachata και mereinque.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες καθώς και τον ιδιοκτήτη του 8th Street για τη φιλοξενία απηύθυνε ταυτόχρονα ανοιχτή πρόσκληση σε όλους για το επόμενο πάρτι στις 20 Δεκεμβρίου 2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet