Με τον δήμαρχο συναντήθηκε ο Σύλλογος «Η Πεύκη»
Πολιτισμός

Με τον δήμαρχο συναντήθηκε ο Σύλλογος «Η Πεύκη»

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Πεύκη» συναντήθηκαν την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, κατόπιν πρωτοβουλίας τους, με τον νέο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιο Μαυρίδη, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Στη συνάντηση έγινε αναφορά στην οικονομική και κοινωνική προσφορά του Συλλόγου στον Δήμο, όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Μήκας και η γραμματέας Δώρα Παππά με την ακόλουθη ανακοίνωση.

Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία σύντομη υπενθύμιση της ιστορίας του Συλλόγου μας, των εθελοντικών, κοινωνικών, εξωραϊστικών & πολιτιστικών δραστηριοτήτων μας και στοιχείων του βραχυπρόθεσμου προγραμματισμού μας, λέγοντας ότι αναλυτική παρουσίαση υπάρχει στα social media του Συλλόγου «Η Πεύκη» και «Η Πεύκη» στο facebook.

Κάναμε ιδιαίτερη αναφορά στην οικονομική και κοινωνική συνεισφορά του Συλλόγου μας στον Δήμο, κατά τη διάρκεια της θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής, μέσω του προγράμματος «Κοινωφελούς Εργασίας», που διεκπεραιώσαμε επιτυχώς, σε αντίθεση με τα προβλήματα καθυστέρησης πληρωμής εργαζομένων που δημιούργησαν άλλοι φορείς, και δηλώσαμε διαθεσιμότητα για παρόμοιες δράσεις στο μέλλον. Ο κ. δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν του δείξαμε τον όγκο των νομικών εγγράφων που διεκπεραιώσαμε (ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, ΕΥΔΕΠΑΝΑΔ, Δήμος κ.λπ.).

Επίσης αναφέραμε στον κ. δήμαρχο, πόσο σημαντική στο πλαίσιο της πραγματοποίησης των δραστηριοτήτων μας είναι η χρήση χώρων του Δήμου. Ο κ. δήμαρχος τόνισε ότι η χρήση αυτή έχει οικονομικό κόστος για τον Δήμο, που κάνει ότι μπορεί στο πλαίσιο της χρηστής διαχείρισης των οικονομικών του. Τονίσαμε, με την ευκαιρία, ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να διατίθεται και ο χώρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σε κατάλληλες δραστηριότητες τοπικών φορέων. Ο κ. δήμαρχος μας βεβαίωσε ότι η διεύρυνση των χρήσεων του χώρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης αποτελεί προγραμματική δέσμευση της παράταξής του.

Τέλος ανταλλάξαμε με τον κ. δήμαρχο ευχές για καλή επιτυχία, με υγεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet