Δυνατά φιλικά για τη Νίκη Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Δυνατά φιλικά για τη Νίκη Αμαρουσίου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Αμαρουσίου, διανύοντας αισίως τη δεύτερη εβδομάδα σκληρής και επίπονης δουλειάς. Οι πρώτες ημέρες είχαν αρκετό τρέξιμο και δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση, ωστόσο η ομάδα του Αμαρουσίου μπαίνει σιγά – σιγά σε ρυθμούς φιλικών, αρχής γενομένης από σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015, απέναντι στον Γ.Σ .Χαλανδρίου.

Οι παίκτες του Γιώργου Κωλέτση θα έχουν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» σε αυτό το πρώτο -εντός έδρας- φιλικό και να αρχίσουν να βρίσκουν μέρα με τη μέρα αγωνιστικό ρυθμό.

Η Νίκη Αμαρουσίου θα δώσει «κολλητά» τα δύο πρώτα της φιλικά, καθώς έχει οριστεί παιχνίδι και για αύριο Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς η ομάδα θα φιλοξενήσει τον Α.Ε. Λιβαδειάς, που αγωνίζεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2.

Η συνέχεια θα είναι εξίσου δυνατή για τη Νίκη, αφού θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραϊκό (επίσης ομάδα της Α2), τον Τρίτωνα, τη Δάφνη Δαφνίου και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Έτσι, ο προπονητής Κωλέτσης, μέσα από αυτά τα πολύ δυνατά φιλικά, θα έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει τα κομμάτια του παιχνιδιού στα οποία οι «κυανέρυθροι» χρειάζονται βελτίωση και να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες τους, με στόχο να είναι πανέτοιμη η Νίκη Αμαρουσίου στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, στις 4 Οκτωβρίου…

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών της Νίκης Αμαρουσίου:

  • Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015: Νίκη Αμαρουσίου – Γ.Σ. Χαλανδρίου (κλειστό Κοκκινιάς).
  • Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015: Νίκη Αμαρουσίου – Α.Ε. Λιβαδείας  (κλειστό Κοκκινιάς).
  • Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015: Πανερυθραϊκός – Νίκη Αμαρουσίου (κλειστό «Στ. Καλαϊτζής»).
  • Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015: Τρίτωνας – Νίκη Αμαρουσίου (κλειστό Αγίου Νικολάου).
  • Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015: Νίκη Αμαρουσίου – Δάφνη Δαφνίου (κλειστό Κοκκινιάς).
  • Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015: Απόλλωνας Σμύρνης – Νίκη Αμαρουσίου (κλειστό Απόλλωνα).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet