Ήττα στο “Σαλούν” απ’ τον ανώτερο Παπάγο για τη Νίκη
Αθλητισμός

Ήττα στο “Σαλούν” απ’ τον ανώτερο Παπάγο για τη Νίκη

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η Νίκη Αμαρουσίου στο “Σαλούν” απ’ τον πολύ δυνατό Παπάγο, στον προτελευταίο αγώνα της για φέτος, καθώς απομένει μόλις μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τα κορίτσια του Αμαρουσίου, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα του -δεύτερου στη βαθμολογία (σ.σ. ισοβαθμεί με τους Αμπελόκηπους)- Παπάγου, μην καταφέρνοντας να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το εξαιρετικό σερβίς των γηπεδούχων, που βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα θα φιλοξενήσει τη γειτονική Αθηνά Μαγκουφάνας στο κλειστό της Κοκκινιάς (Δευτέρα 4/4, 20:45).

Τα σετ (3-0): 25-17, 25-18, 25-15

Διαιτητές: Προκοπίου, Παπασηφάκη

Παπάγος (Πούμπουρας): Βουτσαρά, Βασάλου (λ), Κατσικά, Κρομμύδα, Λιούκα, Εμμανουήλ (λ), Μωραϊτίδη, Παναγιώτου, Παπαγιαννοπούλου, Πολυχρονάκη, Χρυσομάλλη, Χατζησωκράτη, Χριστοφορίδου, Φραγκά.

Νίκη Αμαρουσίου (Μπάιμπος): Βερτζάγια, Τσέκενη, Μιχαηλίδη, Παπαδάτου, Ηλιοπούλου Β., Χρησίμου, Ηλιοπούλου Χ. (λ), Παπαθανάση, Καλαθάκη, Ραχούτη, Συνοδινού.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet