Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα έγινε για τον ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα έγινε για τον ΑΣΕ Δούκα

Η ανδρική ομάδα futsal του Συλλόγου ΑΣΕ Δούκα κατάφερε να φύγει με το διπλό από το κλειστό γυμναστήριο των Ιλισσίων, κερδίζοντας τον ΠΑΣ Πρωτέα με σκορ 0-2 στον πρώτο προημιτελικό των play off και πλέον απέχει μόλις μια νίκη από την πρόκρισή της στα ημιτελικά…

Η νίκη αυτή μπορεί να επιτευχθεί στον επαναληπτικό του Δαΐς ο οποίος διεξάγεται τηΔευτέρα 4/4 και ώρα 19:00, με στόχο οι “μπλε” να ολοκληρώσουν με 2-0 νίκες τη σειρά των προημιτελικών περνώντας στην επόμενη φάση των play off.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες και σε περίπτωση που το σκορ νικών γίνει 1-1 τότε η σειρά οδηγείται σε τρίτο ματς, στην έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα (ΠΑΣ Πρωτέας).

Στο αγωνιστικό μέρος, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, η αναμέτρηση ήταν νευρική -σχεδόν επεισοδιακή- με το πάθος και την ένταση να κυριαρχούν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η ομάδα του Δούκαπαρουσιάστηκε ανώτερη, “διαβασμένη” και πιο έμπειρη να διαχειριστεί ένα τέτοιο ματς. Το γκολ του Μικέλη στο 17΄ με 10μετρο πέναλτι διαμόρφωσε το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη ο Μάλοβιτς “έγραψε” το 0-2 στο 32΄, μέσα σε έξαλλα πανηγύρια από την πλευρά των φιλοξενουμένων.

Ο Ζυγουράκης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, διασφαλίζοντας το “μηδέν” στην άμυνα και κάπως έτσι ο ΑΣΕΔ πανηγύρισε το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών, μέσα σε μια έδρα που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε γνωρίσει την ήττα με 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσατσούλης υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί. Η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα διαπιστωθεί στις επόμενες ώρες.

Μετά την ολοκλήρωση του ματς, ο προπονητής της ομάδας, Άλκης Βανδώρος, δήλωσε:

“Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου για τη νίκη, αλλά και το γεγονός ότι δεν ενέδωσαν στις προκλήσεις των αντιπάλων μας… Κάναμε το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή μας στα ημιτελικά και πλέον στο Δαΐς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς από τη νίκη.

Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για αυτό που μας αναλογεί. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας για τη μεγάλη υποστήριξη που μας παρείχαν στο κλειστό των Ιλισσίων”.

Αποτελέσματα πρώτων προημιτελικών αγώνων

  • ΠΑΣ Πρωτέας – ΑΣΕ Δούκα 0-2
  • Αθήνα 90 – Ταραχή 9-2
  • Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκ. – Νέο Ικόνιο 6-0
  • Υπερίων – Μινώταυρος 6-2

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet