Ο δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα με την ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη και μελών της δοίκησης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από πλήθος εργαζομένων, ο πατέρας Χρήστος Κατσούλης από τον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έδωσε τις πατρικές ευχές του για τις οικογένειες και τα παιδιά των εργαζομένων.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας στους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές του Δήμου, ευχόμενος σε όλους υγεία και δύναμη για να ανταπεξέλθουν στον πολυδιάστατο ρόλο τους.

Αναφερόμενος στο σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ, τόνισε ότι «το Μαρούσι αποτελεί πόλη πρότυπο στους τομείς της κοινωνικής πολιτικής», κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις δεκάδες κοινωνικές δομές που παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες, όπως: οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Γωνιά Προσφοράς & Αλληλεγγύης, η Δημοτική Ιματιοθήκη, η Δομή Παροχής Συσσιτίου (Γεύμα Αγάπης),το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι, το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο, το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, τα Προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Κοινωνικής Μέριμνας», το  Κέντρο Ημέρας Alzheimer, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ – ΜΕΑ), κ.ά.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας και τους πολίτες κρατήσαμε την τοπική κοινωνία όρθια, προσφέραμε τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας σε όσους έχουν ανάγκη και διατηρήσαμε την κοινωνική συνοχή στην πόλη μας.
Η κοινωνική προσφορά του Δήμου μας είναι διαπιστωμένη μέσα στα χρόνια από τους πολίτες. Θα συνεχίσω να εργάζομαι με την ίδια αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα και από όποια θέση και εάν βρεθώ, πάντα, θα βρίσκομαι κοντά στο Μαρούσι και θα υποστηρίζω την κοινωνική πολιτική του Δήμου για την οποία αγωνιστήκαμε τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες μου» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφερόμενος στο σημαντικό έργο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συμβολή τους, τονίζοντας ότι τον κάνουν υπερήφανο και του δίνουν δύναμη να συνεχίσει το έργο του.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης: ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Βελής, Ελένη Βλάχου- Σταματάκη, Κατερίνα Ιωάννου, αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Ρένα Χαλιώτη, Κωνσταντίνος Βλάχος, Πέτρος Κούκουζας. Επίσης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Παναγούλα Μπάρλα, Πηνελόπη Μπρούτα, Σπύρος Οικονόμου, Ανδρομάχη Τσουκαλά και Κλεοπάτρα Καρκάνη.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση απόλαυσαν πλούσια εδέσματα, ενώ ακολούθησε ένα κεφάτο γλέντι με χορό και τραγούδια.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε κλήρωση με διάφορα δώρα, ευγενική χορηγία τοπικών και άλλων επιχειρήσεων, τις οποίες ο Δήμος Αμαρουσίου, με σχετική ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet