Παρουσία πλήθους πιστών ο εορτασμός της Πολιούχου Παναγίας Θεοτόκου
Κοινωνία

Παρουσία πλήθους πιστών ο εορτασμός της Πολιούχου Παναγίας Θεοτόκου

Με θρησκευτική κατάνυξη, χοροστατούντος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, γιόρτασε το Μαρούσι την Κοίμηση της Θεοτόκου, Πολιούχου και προστάτιδας της πόλης.

Παρόντες στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι της ιεροσύνης, των τοπικών αρχών της πόλης αλλά και πλήθος πιστών.

Στον ομώνυμο καθεδρικό ναό της πόλης, παραμονή της μεγάλης εορτής για τη Χριστιανοσύνη, με τη συμμετοχή σύσσωμου του Ιερού Κλήρου τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και ακολούθησε μεγαλοπρεπής λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, ο Δήμος την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου διοργάνωσε στην πλατεία Αγίας Λαύρας παραδοσιακό λαϊκό και νησιωτικό γλέντι με τη Στέλλα Κονιτοπούλου και με τη συμμετοχή Μαρουσιωτών και επισκεπτών.

Παρόντες στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, Θανάσης Βλαχοπιώτης, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, καθώς και η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet