Σε φιλανθρωπική συνεστίαση του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Σε φιλανθρωπική συνεστίαση του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» ο Γ. Πατούλης

Στην ετήσια ψυχαγωγική συνεστίαση φιλανθρωπικού σκοπού που διοργάνωσε η «Αμαρυσία Εστία» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε πολλούς φίλους και μέλη του Σωματείου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση, «στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου και στη λειτουργία μιας σειράς από κοινωνικές δομές που υποστηρίζουν τους πολίτες του Αμαρουσίου που έχουν ανάγκη, με ειδική αναφορά στη λειτουργία του  ΚΔΑΠ ΑμεΑ, που αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής για τη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους». Όπως υπογράμμισε «θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία στον Δήμο Αμαρουσίου ξενώνα ημιαυτόνομης διαβίωσης για τα παιδιά και τα άτομα με αυτισμό και αναπηρία».

Από την πλευρά της η πρόεδρος της «Αμαρυσίας Εστίας» Σοφία Κοντοπούλου ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, για την αμέριστη συμπαράστασή του στο Σωματείο, καθώς και στα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ικανότητες και υπογράμμισε την αναγκαιότητα της δημιουργίας του ολοήμερου ξενώνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρης Καρλαύτης, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ελευθέριος Μαγιάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου Κωνσταντίνος Σηφάκης.

Τη φιλανθρωπική εκδήλωση, τα χρήματα που προέκυψαν από την οποία θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών των παιδιών του Σωματείου, διάνθισε με κρητική μουσική το συγκρότημα του Γιάννη Μακριδάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet