Συμπλοκή “χρυσαυγιτών” κι αντιεξουσιαστών στο Μαρούσι
Κοινωνία

Συμπλοκή “χρυσαυγιτών” κι αντιεξουσιαστών στο Μαρούσι

Συμπλοκή, με τραυματισμούς, σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί στη λαϊκή αγορά κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Μαρούσι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας, άγνωστοι, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη, επιτέθηκαν σε ομάδα περίπου 10 ατόμων της Χρυσής Αυγής που έκαναν εκείνη την ώρα επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της περιοχής του Αμαρουσίου, κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ. Τα περίπου 40 άτομα που ξεκίνησαν τα επεισόδια φέρεται ότι προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Από τη βίαια συμπλοκή, με ρόπαλα, τραυματίστηκαν ελαφριά στο κεφάλι δύο άτομα της Χρυσής Αυγής, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Ερυθρός”.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, λίγη ώρα μάλιστα μετά το επεισόδιο στο Μαρούσι, μέλη της Χρυσής Αυγής έριξαν ναυτική φωτοβολίδα σε γνωστό αντιεξουσιαστικό στέκι στον Κορυδαλλό και αυτοί που ήταν μέσα, ανταπάντησαν… με τη ρίψη πυροσβεστήρα.

Το περιστατικό στη λαϊκή αγορά Αμαρουσίου ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα του Αμαρουσίου. Την επίθεση κατήγγειλε η Χρυσή Αυγή, που με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για επίθεση κουκουλοφόρων σε ομάδα υποψηφίων της που μοίραζε φυλλάδια στο Μαρούσι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet