Πραγματοποίηση έργων στην περιοχή Δωδώνη το 2016 ανήγγειλε ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Πραγματοποίηση έργων στην περιοχή Δωδώνη το 2016 ανήγγειλε ο Γ. Πατούλης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δωδώνης Αμαρουσίου «Η Δωδώνη» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον πρόεδρο Ηλία Ζορμπαλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Στον χαιρετισμό του προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου υπογράμμισε ότι «το 2016 θα αποτελέσει πολύ σημαντική χρονιά για την περιοχή της Δωδώνης Αμαρουσίου, καθώς θα υλοποιηθούν τα έργα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, μεταξύ των οποίων είναι το γήπεδο μπάσκετ, το πάρκο στην οδό Πεντέλης, αλλά και η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού με λαμπτήρες χαμηλής ενεργειακής απόδοσης».

Παράλληλα, ο κ Πατούλης συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για τη σημαντική δράση και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν, σημειώνοντας ότι «ο Σύλλογος αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της διοίκησης, όπως και όλοι οι σύλλογοι της πόλης».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο συντονιστής του έργου της διοίκησης Δημήτρης Καρλαύτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Βλαχοπιώτης και Κατερίνα Φραγκάκη και εκ μέρους της μείζονος μειοψηφίας ο επικεφαλής Λευτέρης Μαγιάκης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κουτσουβέλης και Μαίρη Διακολιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet