Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στις 8/9
Πολιτική

Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στις 8/9

Σε διπλή συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015, με την πρώτη τακτική συνεδρίαση να διεξάγεται στις 17:30 και τη δεύτερη στις 18:00, στο δημαρχείο της πόλης (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).

Μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη της πρώτης συνεδρίασης θα είναι:

Τρόπος διεξαγωγής των Γενικών Βουλευτικών Εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου 2015. Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους και άλλων λεπτομερειών.

Στην ημερήσια διάταξη της δεύτερης τακτικής συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ). (Υπόθεση: Πολίτη Θεοδώρα).
  2. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής για δημοτικό τέλος 0,5% λόγω εξόφλησης με οίκοθεν βεβαιωτικό σημείωμα (Υπόθεση: Τσαγκρώνη-Γιαννίκα Γαρυφαλλιά).
  3. Διαγραφή και επαναβεβαίωση ορθού ποσού οφειλής ύδρευσης. (Υπόθεση: Ασπραδάκης Εμμανουήλ).
  4. Διαγραφή οφειλής για το δικαίωμα χρήσης του οικογενειακού τάφου 44 – 4 από τον υπ΄ αριθμ. 462/9-6-2015 Χ.Κ. (Υπόθεση: Τσίλικα Λάμπρου).
  5. Διαγραφή οφειλής από παράβαση ΚΟΚ. (Υπόθεση: Μπόγδανος Σπυρίδων).
  6. Μερική διαγραφή τελών κατάληψης κοινόχρηστου χώρου από τον υπ΄ αριθμ. 534/10-07-2015 X.K. (Υπόθεση: Δημητρίου Αθ. Ντελώνη & Σια Ο.Ε.).
  7. Επιστροφή εισπράξεων Τελών Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) ως αχρεωστήτως καταβληθέντων (Υπόθεση: Δασκαλοπούλου Μαρία).
  8. Έκδοση παραχωρητηρίων εξοφλημένων ατομικών οστεοθηκών.
  9. Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) του Υπουργείου Εσωτερικών της H΄ κατανομής 2015, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου» (ΟΚΟΙΠΑΔΑ).
  10. Κατανομή πίστωσης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτηρίων έτους 2015 (ΣΑΤΑ) και απόδοση στις Σχολικές Επιτροπές Δήμου Αμαρουσίου.
  11. Απόδοση μέρους ποσού (Γ΄ Δόση) από τον φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων (ΦΗΧ) έτους 2015, για την κάλυψη λειτουργικών και άλλων δαπανών των Σχολικών Επιτροπών.
  12. Απόδοση μέρους ποσού (Δ΄ Δόση) από τον φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων (ΦΗΧ) έτους 2015, για την κάλυψη λειτουργικών και άλλων δαπανών των Σχολικών Επιτροπών.
  13. Διαδικασία κλήρωσης για συμμετοχή μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στις Επιτροπές Παραλαβής Εργασιών – Μεταφορών του Δήμου.
  14. Πλαίσιο αρχών παραχώρησης δωρεάν χρήσης των αθλητικών χώρων του Δήμου Αμαρουσίου σε αθλητικούς συλλόγους.
  15. Εγκριση ή μη παράτασης μίσθωσης Λαογραφικού Μουσείου.
  16. Έγκριση για την προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού & χριστουγεννιάτικου στολισμού εξωτερικών χώρων με τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισμού.
  17. Έγκριση ή μη της Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Εναρμόνιση των βάθρων της πεζογέφυρας επί της οδού Γούναρη».
  18. Κήρυξη προμηθευτή εκπτώτου ή μη, επιβολή κυρώσεων ή μη, και κατακύρωση ή μη της εν λόγω προμήθειας σε άλλο συμμετέχοντα στον διαγωνισμό για προμήθεια «αναλωσίμων εκτυπωτικών μηχανών και φωτοτυπικού χαρτιού».
  19. Έγκριση ή μη της 288/2015 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά: «Περί Έγκρισης ή μη, της Μελέτης με τίτλο “Μελέτη βιωσιμότητας (feasibility study), για την τεκμηρίωση της βιωσιμότητας της μακροχρόνιας παραχώρησης της εκμετάλλευσης του οδοφωτισμού” και περαιτέρω, την εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, της εκχώρηση μέρους από τα ανταποδοτικά τέλη που εξοικονομούνται, ως αμοιβή του αναδόχου σύμφωνα με το άρθρο 43 N. 4257/2014 και της τροποποίησης του προϋπολογισμού τρέχοντος έτους για τη δημιουργία νέων ή για την ενίσχυση άλλων Κωδικών Αριθμών του Προϋπολογισμού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3463/2006 κατά την εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας».
  20. Έγκριση ή μη της 105/2015 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά: Κατάργηση θέσης ΑμεΑ (Υπόθεση: Δήμητρα Σίμου).
  21. Έγκριση ή μη της 106/2015 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά: Κατάργηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ (Υπόθεση: Κονταράκη Κωνσταντίνου).
  22. Έγκριση ή μη της 107/2015 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά: Θέση φορτοεκφόρτωσης επί της οδού Β. Γεωργίου μεταξύ των οδών Ρόδου & Κονδύλη, στο Μαρούσι.
  23. Λήψη απόφασης για την καταβολή ποσού ύψους 50.000,00 ευρώ από τον Δήμο Αμαρουσίου στη δημοτική επιχείρηση με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου», που αφορά το ιδρυτικό κεφάλαιο αυτής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet