Θ. Αμπατζόγλου: Οι συκοφάντες κ. Καραμέρο θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη
Πολιτική

Θ. Αμπατζόγλου: Οι συκοφάντες κ. Καραμέρο θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη

Άμεση και σκληρή είναι η απάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου στην ανακοίνωση της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι σχετικά με την πρόσφατη σύλληψη του οδηγού το πρώτου, αλλά και του φαρμακείου από το οποίο ο Δήμος αγόρασε 20.000 μάσκες.

Ειδικότερα, ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, απαντώντας στην παράταξη, αναφέρει:

«Ο κ. Γ. Καραμέρος ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας, χυδαιότητας και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Πρώτον, σε ότι αφορά στον δημοτικό υπάλληλο που κατηγορείται για την υπόθεση απάτης, ο Δήμος με ανακοίνωσή του διευκρίνισε πως αφορά σε  μόνιμο δημοτικό υπάλληλο και όχι σε «οδηγό του Δημάρχου» όπως παραπλανητικά αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι, επιπλέον αποκρύπτεται το γεγονός ότι υπόθεση αφορά σε «υπόσχεση» διορισμού στο Δημόσιο από τον εν λόγω μόνιμο δημοτικό υπάλληλο και όχι στον Δήμο όπως ψευδώς αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι. Μεγάλο (εσκεμμένο) ολίσθημα αν αναλογιστεί κανείς πως ο επικεφαλής της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι κ. Γ. Καραμέρος, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, δεν διαβάζει ούτε τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας ούτε του Δήμου. Αποκρύπτεται δε πως ο Δήμος Αμαρουσίου στην  -για το ίδιο θέμα- ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «αναμένει την επίσημη ενημέρωση των Αρχών που διενεργούν τις έρευνες προκειμένου να πράξει όσα ορίζει ο Κώδικας περί Δημοσίων Υπαλλήλων». Ως εκ τούτου η προσπάθεια εμπλοκής του προσώπου μου και η πρόστυχη αναφορά για «τεκμήριο αθωότητάς μου» συνιστά μέγιστη πολιτική αθλιότητα και κατασκευή ανυπόστατων συκοφαντικών και παραπλανητικών ειδήσεων.

Δεύτερον, σε ό,τι αφορά την προμήθεια μασκών, ο ανάδοχος δεν είναι το «φαρμακείο του Δημάρχου», όπως ψευδώς αναφέρεται, αλλά ένας Μαρουσιώτης επαγγελματίας όπως και άλλοι πολλοί που έχουν επιλεγεί είτε για προμήθεια υγειονομικού υλικού είτε για άλλες υπηρεσίες. Άλλωστε, πρέπει να είναι γνωστό και ξεκάθαρο ότι από τότε που ανέλαβα τα καθήκοντα του δημάρχου δεν κατέχω φαρμακείο ή διατηρώ/εκτελώ καμία άλλη επαγγελματική σχέση/δραστηριότητα. Προφανώς όμως, ο κ. Καραμέρος ενοχλείται, γιατί δεν επιθυμεί να στηριχτεί η αγορά του Αμαρουσίου (αλλά κάποιοι άλλοι;), έχοντας μάθει να εκμεταλλεύεται πολιτικά την οικονομική ανέχεια και τον ανθρώπινο πόνο.

Από εδώ και στο εξής, κάθε ανακοίνωση και κάθε αναφορά στο πρόσωπό μου, καθώς και κάθε αναπαραγωγή αναληθών ειδήσεων, όπως αυτή του κ. Γ. Καραμέρου, που δεν υπηρετεί την αντιπολίτευση με πολιτικά επιχειρήματα, αλλά βασίζεται σε χυδαιότητες και ψεύδη, θα ακολουθεί τον δρόμο της δικαιοσύνης. Κανένας δεν μπορεί να χτίζει πολιτική καριέρα, αφήνοντας υπονοούμενα για τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορεύομαι, λασπολογώντας και παραποιώντας σχετικά με ξεκάθαρα γεγονότα, παραπληροφορώντας την κοινή γνώμη, ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή που η δημοτική αρχή πρέπει να επιτελέσει ένα κρίσιμο κοινωνικό και αναπτυξιακό έργο.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, να κυλήσει το Μαρούσι στη λάσπη. Η πορεία και η ιστορία του καθενός είναι γνωστή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet