Ένα αλλιώτικο ταξίδι… “με τα φτερά των μελισσών”
Πολιτισμός

Ένα αλλιώτικο ταξίδι… “με τα φτερά των μελισσών”

Ένα ταξίδι αλλιώτικο από τα άλλα πραγματοποίησαν οι μικροί φίλοι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού “με τα φτερά των μελισσών”, με οδηγό τη συγγραφέα του παραμυθιού «Μια βασίλισσα αλλιώτικη από τις άλλες», Ευρυδίκη Σιγαλού.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου βρέθηκε κοντά στα παιδιά και τους γονείς τους στη συγκεκριμένη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εκδήλωση, που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεών του. «Στο Μαρούσι θα συνεχίσουμε να παράγουμε πολιτισμό, επενδύοντας στη νεολαία μας, η οποία είναι το μέλλον της πατρίδας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με αμείωτο ζήλο, για να οδηγήσουμε την Ελλάδα σε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας» σημείωσε ο κ. Γ. Πατούλης στον σύντομο χαιρετισμό του.

Το βιβλίο προλόγισε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ενώ το μυστικό των μελισσών αποκάλυψε η μελισοκόμος Τάνια Παλαμίδη.

Ομάδα παιδιών παρουσίασε τη δραματοποίηση του παραμυθιού, με τη συνοδεία κιθάρας από τον καθηγητή του «Ωδείου Θαλής» Γιάννη Ζαχαρέλλη, με τη μαθήτριά του Ξένια Αυλωνίτη, εγγονή του ηθοποιού Βασίλη Αυλωνίτη.

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρλαύτης, ο  πρόεδρος της Αναπτυξιακής, εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού Νικόλαος Πέππας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet