«Με τον Μπαμπά ή τη Μαμά;» & «Ο Αριστερόχειρας» στον «Μ. Φωτόπουλος»
Πολιτισμός

«Με τον Μπαμπά ή τη Μαμά;» & «Ο Αριστερόχειρας» στον «Μ. Φωτόπουλος»

Οι ταινίες «Με τον Μπαμπά ή τη Μαμά;» και «Ο Αριστερόχειρας» θα προβάλλονται στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος» του Δήμου Αμαρουσίου από την Πέμπτη 20 Αυγούστου έως την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015.

«Με τον Μπαμπά ή τη Μαμά;»

Ώρα προβολής: 20:50

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης κωμωδίας, γαλλικής παραγωγής του 2015 και διάρκειας 85΄, υπογράφει ο Μαρτέν Μπουρμπουλόν και πρωταγωνιστούν οι Λοράν Λαφίτ, Μαρίνα Φουά, Αλεξάντρ Ντερουσό.

Η Φλοράνς και ο Βενσάν είναι το τέλειο παντρεμένο ζευγάρι, δυο επιτυχημένοι επαγγελματίες και γονείς τριών παιδιών. Από τη στιγμή που θα αποφασίσουν, όμως, να χωρίσουν πολιτισμένα, για να μην εξελιχθεί η σχέση τους σε παγωμένη ρουτίνα, ένας ανελέητος και βρώμικος πόλεμος θα ξεκινήσει μεταξύ τους, καθώς κανείς δεν θέλει να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών.

«Ο Αριστερόχειρας»

Ώρα προβολής: 22:45

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης δραμματικής ταινίας, αμερικανικής παραγωγής του 2015 και διάρκειας 123΄, υπογράφει ο Αντουάν Φουκουά και πρωταγωνιστούν οι Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Φόρεστ Γουίτακερ, Ναόμι Χάρις.

Παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, παντρεμένος με τον παιδικό έρωτά του και πατέρας ενός έξυπνου κοριτσιού, ο Μπίλι Χόουπ έχει ό,τι είχε ονειρευτεί. Μέχρι που θα τα χάσει όλα σε μια στιγμή, ξεκινώντας από τον πάτο για να ξαναφτάσει στην κορυφή.

Γενικό εισιτήριο: 5 ευρώ.

Μειωμένο εισιτήριο: 3 ευρώ (για ΑμεΑ, ανέργους ΟΑΕΔ, μαθητές, φοιτητές, στρατευμένους).

Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος»: Αγίου Κωνσταντίνου 42, Μαρούσι, πλατεία «Σπύρου Λέκκα», δίπλα στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο», τηλ: 210 6198890.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet