Σε γιορτή για την Αποκριά της Ενορίας Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου ο Γ. Πατούλης
Πολιτισμός

Σε γιορτή για την Αποκριά της Ενορίας Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου ο Γ. Πατούλης

Στη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή της Απόκρεω όπως κάθε χρόνο η Ενορία του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου στην μεγάλη αίθουσα της Νεανικής Εστίας παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τη συμμετοχή πολλών ενοριτών και φίλων της Ενορίας.

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα άνοιξε η Παιδική Χορωδία της Νεανικής Εστίας, υπό τη διεύθυνση, της καθηγήτριας μουσικής Ελένης Ψαρογιώργου σε τραγούδια Μάνου Χατζιδάκι. Ακολούθως η Χορωδία «Ελληνορθόδοξη Παράδοση» της Ενορίας ερμήνευσε επίκαιρα ελληνικά δημοτικά τραγούδια της Αποκριάς, υπό τη διεύθυνση του π. Λάμπρου Ανδρεάκη, ενώ οι τρεις χορευτικές ομάδες της Εστίας, με την καθοδήγηση του δασκάλου τους Σταύρου Καρύδη χόρεψαν ελληνικούς χορούς.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Ρόμπερτ Ουΐλιαμς, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση για να τραγουδήσει, αφιερώνοντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, το καλλιτεχνικό πρόγραμμά του στον δήμαρχο Αμαρουσίου και φίλο του κ. Γιώργο Πατούλη.

Η εκδήλωση έκλεισε με ελληνικά δημοτικά τραγούδια από την Παραδοσιακή Ορχήστρα της Νεανικής Εστίας και ερμηνευτή τον Χρυσόστομο Μητροπάνο, συνεργάτη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τους ιερείς της Ενορίας και όλους τους συντελεστές της βραδιάς και τόνισε, όπως αναφέρεται, ότι «στον πολιτισμό δεν υπάρχουν όρια, υπογραμμίζοντας ότι η δημοτική αρχή θα στηρίζει και θα ενισχύει κάθε πολιτιστική κυψέλη που υπάρχει σε κάθε γειτονιά της πόλης».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Α.Ε. Νικόλαος Πέππας και άλλοι επίσημοι. Όλοι οι παριστάμενοι πέρασαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «μια αξέχαστη βραδιά, γεύτηκαν το ωραίο φαγητό, το άφθονο κρασί, καθώς και τη ζεστή επικοινωνία και χαρά».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet