Την έκθεση δημιουργίας του Συλλόγου «Η Έκφραση» εγκαινίασε ο Γ. Πατούλης
Πολιτισμός

Την έκθεση δημιουργίας του Συλλόγου «Η Έκφραση» εγκαινίασε ο Γ. Πατούλης

Την πλούσια συλλογή έργων ζωγραφικής, αγιογραφίας, φωτογραφίας και κεραμικής που φιλοτέχνησαν τα μέλη του Καλλιτεχνικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου «Η Έκφραση» εγκαινίασε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.

Καλωσορίζοντας τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ο κ. Πατούλης εξήρε το ταλέντο και τη δημιουργική διάθεση των μελών του Συλλόγου στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, υπογραμμίζοντας ότι «η εσωτερική ισορροπία βρίσκεται στη δυνατότητα έκφρασης μέσα από την τέχνη και τη δημιουργία». Παράλληλα συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα την πρόεδρο Άννα Αντωνακάκη για, όπως ανέφερε, «την κυψέλη ελπίδας που δημιουργούν για το αύριο μέσα από την τέχνη».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την τιμητική παρουσία του στην έκθεση και, όπως ανέφερε, για τη στήριξη που προσφέρει τόσο ο Δήμος Αμαρουσίου, όσο και ο ίδιος προσωπικά στο έργο και την προσπάθεια του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά έως τις 21 Απριλίου 2016 από τις 10:30 έως τις 14:00 και από τις 17:30 έως τις 21:00.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet