Παρέλαβε το νεότευκτο 2ο Λύκειο ο Δήμος Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Παρέλαβε το νεότευκτο 2ο Λύκειο ο Δήμος Μεταμόρφωσης

Το απόγευμα της Πέμπτης 1η Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε ο τελικός έλεγχος του νεότευκτου 2ου Λυκείου από κλιμάκιο του Δήμου Μεταμόρφωσης και της ΚτΥπ Α.Ε. και συνέχεια υπεγράφη το πρωτόκολλο παραλαβής του.

Κατά την υπογραφή παρόντες ήταν από την πλευρά της Μεταμόρφωσης ο δήμαρχος Στράτος Σαραούδας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σκοπελίτη, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Στέλιος Σαριδάκης, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Αναστασόπουλος, η γενική γραμματέας Μπέτυ Μπαστέα και ο πρόεδρος του ΤοΣΠΠα Βασίλης Κορκολής.

Από την ΚτΥπ Α.Ε. παρόντες ήταν ο πρόεδρος, κ. Τιμολέων Κατσίπος, o διευθύνων σύμβουλος, κ. Θανάσης Γιάνναρης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κατασκευών, κ. Ιωάννης Τσαγκάρης, η προϊστάμενη του Τμήματος Επίβλεψης Έργων Παιδείας και πολιτική μηχανικός Αικατερίνη Γιατράκου, καθώς και οι επιβλέποντες των οικοδομικών και ηλεκτρομηχανικών εργασιών, Θεόδωρος Ηλιόπουλος και κ. Νικόλαος Αγελαδάς αντίστοιχα.

Μετά την ολοκλήρωση των υπογραφών ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας δήλωσε:

«Με τη σημερινή παραλαβή του ολοκαίνουργιου 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης και με τις τρεις ακόμη προσεχώς παραλαβές σχολείων που αναβαθμίζονται ενεργειακά αυτή τη στιγμή, η Παιδεία στην πόλη μας πραγματικά γυρίζει σελίδα.

Το νέο 2ο Λύκειο αποτελεί μια ακόμη δέσμευση, ένα ακόμη στοίχημα και μια ανάγκη ετών. Ένα όραμα που πλέον γίνεται πραγματικότητα. Από αύριο μπαίνουμε στο τελικό βήμα να το εξοπλίσουμε και να το προετοιμάσουμε για το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, ενώ και η ΚτΥπ θα μας βοηθήσει με την ολοκλήρωση κάποιων παρατηρήσεων που έχουμε.

Και φυσικά την ημέρα των εγκαινίων που θα ορίσουμε, σας περιμένουμε όλες και όλους. Να έρθετε και να δείτε αυτό το όμορφο και υπερσύγχρονο σχολείο. Ένα σχολείο-κόσμημα που θα διευκολύνει το έργο των καθηγητών, θα φιλοξενήσει επάξια τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των παιδιών μας και το οποίο είμαι βέβαιος ότι όλοι θα σεβαστούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet