Συμμαχία Πολιτών: Να είμαστε όλοι παρόντες στη συγκέντρωση για τις κεραίες
Ποιότητα Ζωής

Συμμαχία Πολιτών: Να είμαστε όλοι παρόντες στη συγκέντρωση για τις κεραίες

Στη συνεδρίαση της 25ης Μαΐου η επιτροπή ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που εγκαταστάθηκαν στη Δεξαμενή κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο και τους κατοίκους στη συγκέντρωση στον χώρο που γίνεται την Τετάρτη 1 Ιουνίου στις 7μ.μ.

Στο αίτημα της επιτροπής συμπαραστάθηκε ο εκπρόσωπος της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, Βασίλης Καραβάκος, ο οποίος τόνισε:

«Πρέπει να είμαστε παρόντες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων την 1η Ιουνίου στη Δεξαμενή, στον χώρο όπου έχουν εγκατασταθεί οι κεραίες. Υπάρχουν σημαντικές εργασίες που αποδεικνύουν τις βλάβες που επιφέρουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε όσους ζουν κοντά. Η έκθεση του ΣΒΑΠ, στην οποία αναφέρθηκα σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρει ρητά ότι υπάρχει ανάγκη μείωσης των ορίων της ακτινοβολίας στο 14% της σημερινής (στα επίπεδα της Ιταλίας)».

Ο σύμβουλος ζήτησε από τη δημοτική Αρχή να διασφαλίσει της άμεση συνεργασία και πρόσβαση της επιτροπής στις υπηρεσίες του Δήμου (νομική, τεχνική) ώστε να βοηθηθεί η προσπάθειά τους, προσθέτοντας ότι το εν λόγω θέμα είχε συζητηθεί και πριν από δυο μήνες, αλλά «δεν έγινε τίποτα εκ μέρους του Δήμου».

«Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι ως Δήμος μόνο όταν έρχονται οι κάτοικοι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πρέπει ο Δήμος να μπει μπροστά» κατέληξε στην τοποθέτησή του ο κ. Β. Καραβάκος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet